Podľa predpokladov potvrdil vicemajster a zatiaľ stopercentný Tatran Prešov úlohu favorita a na svoje konto si pripísal proti Záhorákom jednoznačné víťazstvo.

Tatran Prešov – HC Záhoráci Stupava/Malacky 45:24 (26:11)

Zostava a góly HC Záhoráci Stupava/Malacky: Maslić, Rybár – Valachovič 1, Vasović 1, Ristić 3, Žunić 6, Kovács 4, Konečný 3, Prevaj 1, Kurka 1, Blašković 3, Grich 1, Ferenčík, tréner Bojan Ćirić, zodpovedný vedúci Branko Grich.

O výsledku stretnutia sa rozhodlo už v úvodných 12 minútach, v ktorých domáci jednoznačne dominovali a vytvorili si rozhodujúci náskok 13:1. Aj keď sa Záhoráci snažili s výsledkom niečo spraviť, skúsenejší domáci hráči neumožnili hosťom návrat do zápasu. Svoj náskok neustále navyšovali až na polčasové 15-gólové vedenie 26:11.

Plocha draka Knihy.Zahori

Ani v druhej časti sa priebeh stretnutia nezmenil, domáci neustále kontrolovali priebeh zápasu. Až do 52. minúty držali Záhoráci rozdiel na 15 góloch, ale v posledných 8 minútach nepremenili niekoľko šancí, naopak Tatran trestal do otvorenej obrany a konečný rozdiel tak v samom závere narástol až na 21 gólov 45:24.

Už najbližšie sa Záhoráci predstavia po dlhšej dobe na domácej pôde v hale Malina v Malackách, keď privítajú v sobotu 18. novembra od 18.30 h Štart Nové Zámky aj s Martinom Stráňovským.


.
Toto je čítané

TTSK: Na olympiáde stredoškolákov sa zúčastnilo 900 študentov

Viac ako 900 študentov sa zúčastnilo na 16. ročníku Župnej olympiády stredoškolskej…

Trnavské rádio Tak akorát 2024