Slovenská punk-rocková formácia Five Bridges, ktorú založil frontman Nano v roku 2019 v bratislavskej Petržalke, nedávno vydala svoj najnovší singel s názvom Utorok. Videoklip k piesni bol natočený v Malackách, kde má kapela skúšobňu.

Five Bridges tentokrát prinášajú pieseň, ktorá reflektuje deň v týždni, kedy sa podľa frontmana kapely veci často nevyvíjajú podľa plánov. “Už od puberty si všímam, že v tento deň sa príliš nedarí. Inak povedané, ak sa má niečo pokaziť, pokazí sa to v utorok,” vysvetľuje Nano.

Čierno-biely klip točili v skúšobni a pár záberov natočili v Zámockom parku v Malackách. “Milovníci punk-rocku si určite prídu na svoje a príjemné melódie s chytľavým refrénom určite nakopnú pozitívnou energiou,” dodáva frontman.

 

Kapela Five Bridges sa zameriava na kvalitu namiesto kvantity. “Na konte máme sedem singlov, aktívne pracujeme na ďalších. V roku 2024 máme v pláne vydať viacero zaujímavých vecí aj s videoklipmi,” hovorí Nano o plánoch na budúci rok.

Záhorácke rádio 2024 01

V minulosti sa Five Bridges dostali s piesňou Míle do Rockparády na TV Očko a do českých rádií. Ich tvorba je dostupná na Spotify a na YouTube, novinky publikujú sociálnych sieťach Facebook a Instagram.

Kapelu tvoria bubeník Hungry z punkovej skupiny Rebelent, frontman Nano známy z rapovej skupiny No More Fake Friends a bassák Jerry, ktorý supluje vo viacerých hudobných projektoch.


.
Toto je čítané

Minulý týždeň zasahoval záchranársky vrtuľník na Záhorí trikrát

Počas minulého týždňa trikrát zasahoval na Záhorí vrtuľník leteckej záchranárskej služby ATE.…

Lakovanie a Pieskovanie