V sobotu 18.6.2011 sa v Moravskom sv. Jáne stretlo viac ako 170 ľudí. Aktívni tenisoví hráči, nadšenci, priatelia a klienti reklamnej agentúry GaRT sa zúčastnili na 3. ročníku prestížneho tenisového turnaja GaRT OPEN 2011.

Počasie hráčom prialo aj napriek nepriaznivým predpovediam, vďaka čomu sa na štyroch kurtoch počas dňa stihlo odohrať 29 zápasov, štvorhier. Turnaja sa zúčastnilo 38 hráčov. Hostia, ktorí neboli zapojení do hry fantasticky povzbudzovali, zabávali sa pri dobrej hudbe, skvelom jedle alebo osviežujúcich drinkoch, ktoré osobne miešal najlepší z najlepších barmanov, majster Európy Michal Sekereš. Za spoločnosť GaRT sa turnaja zúčastnil sám hostiteľ, pán Peter Prášek a taktiež zamestnanec Michal Lipták.

Ako každý ročník, aj tento sa niesol v znamení pomoci a dobrej vôle. Spoločnosť GaRT opäť za podpory partnerov prostredníctvom tomboly vyzbierala viac ako 2000 eur, z ktorých každé euro poputovalo Nadácii Harmony Petra Dvorského. Úctyhodnú čiastku si prišiel osobne prevziať sám pán Peter Dvorský s pani manželkou Martou Dvorskou a dcérou Martou.


Vyvrcholením turnaja bolo odovzdávanie víťazných trofejí, ktoré víťazom odovzdali manželia Dvorskí.


1.miesto – Peter Prášek a Róbert Šuník
2.miesto – Michal Lipták a Matej Vida
3.miesto – Peter Jakubove ml. a Peter Jakubove

Ďalej: Fotogaléria (35 fotografií)

Ročník 2011 mal doteraz najvyššiu športovú úroveň. Výnimočnosť GaRT OPEN umocňovala účasť bývalých, ale aj súčasných aktívnych tenisových hráčov. Na slávnostnom ceremoniáli víťazom tlieskali aj významné osobnosti slovenského športu ako Peter Vajda, Jozef Lohyňa, Roman Polák a Tomáš Dvořáček.


Medzi pozvanými hosťami nechýbali starosta obce Moravský sv. Ján, Anton Emrich, prednosta MsÚ v Handlovej pán Jozef Tonhauser ako aj iní hostia z kultúrneho a spoločenského prostredia.

Chceli by sme srdečne poďakovať všetkým, ktorí prispeli k úspešnému zrealizovaniu tak skvelého turnaja akým bol GaRT OPEN 2011. Veľké ďakujeme patrí všetkým, ktorí nás poctili svojou návštevou.

Špeciálne by sme sa chceli poďakovať pánovi Miloslavovi Vadinovi a Františkovi Šidovi za veľkú pomoc pri príprave a realizácii.

Spoločnosť GaRT


.