Obec Kúty sa tento december stáva miestom s vianočnou atmosférou, ktorú poznáme z veľkých miest. V spolupráci s Motorestom u Janíčkov usporadúva obec Vianočnú dedinku za kultúrnym domom. Tešiť samôžete na tradičné vianočné pochutiny, domáce výrobky a vianočnú hudbu v jedinečnej atmosfére.

Malacké pohľady Knihy.Zahori

Ponuka vianočných trhov bude bohatá a pestrá. Tradičné vianočné jedlá, ako je cigánska pečienka, kapustnica, lokše (sladké aj slané), pečené klobásy a chlebíky s domácimi nátierkami, vám umožnia ochutnať chuť Vianoc. Okrem toho budú na trhoch k dispozícii aj vlastné výrobky, medzi ktorými nájdete oškvarky, masti, perníky a mnoho ďalších vianočných dobrot.

Na týchto Vianočných trhoch si budete môcť vychutnať aj teplé nápoje, ako je varené víno, punč alebo medovina, ktoré vás priamo zohrejú v chladných decembrových dňoch. Atmosféru na trhoch dotvára vianočná hudba a program, ktorý bude upresnený podľa aktuálnych podmienok. V každom prípade môžete očakávať krátke vystúpenia a stánky s vianočnou tematikou, kde si budete môcť zakúpiť domáce oblátky, med a iné tradičné výrobky.

Tieto Vianočné trhy v obci Kúty sľubujú, že aj malé obce môžu vytvoriť vianočnú atmosféru a ponúknuť svojim obyvateľom a návštevníkom tradičné vianočné radosti.


.

BM Salon EV