Najlepšie parfémy sú tie, ku ktorým sa ruka dostane sama. Mali by vyvolávať a prebúdzať príjemné pocity a asociácie, pozdvihnúť náladu svojho majiteľa a posilniť sebavedomie. V tomto článku vám predstavíme top najlepších dámskych parfumov.

Ktoré parfémy sú považované za najlepšie?

Parfuméri po celom svete sa vždy snažili a snažia sa sprostredkovať esenciu modernej ženy a odrážať jej túžby. Pre dievčatá je dnes dôležitá jedinečnosť a originalita, uprednostňujú honosnosť a zvodnosť, pomocou ktorej dokážu upútať pozornosť, podmaniť si a podriadiť sa. Každý si chce zachovať a zdôrazniť svoju výnimočnú chuť, preto hľadá dokonalý parfém. , Každý chce zachovať a zdôrazniť sofistikovanosť, preto hľadá dokonalý parfém.

Hodnotenie najobľúbenejších dámskych parfumov 2023

Každá žena má dve-tri obľúbené vône, ktoré používa nielen v závislosti od ročného obdobia či udalosti, ale aj podľa nálady. Ak ste ešte nenašli „svoju“ vôňu, ponúkame naše hodnotenie najobľúbenejších dámskych parfumov roku 2023 a ich recenzie.

Chanel №5

Najobľúbenejšie parfumy pre ženy, ktoré netreba predstavovať a sú stále aktuálne. Toto je legenda, ktorá sa už desaťročia drží na vrchole! Tajomstvo spočíva v úžasnom zložení. Otvára sa spojením neroli s aldehydmi, bergamotu s citrónom a ylang-ylang. Potom vstupujú do hry tóny kosatca, fialkového koreňa, ženskej ruže, konvalinky a jazmínu. Vôňa končí ambrou, pačuli, pižmom, santalom, dubovým machom, vetiverom a vanilkovým základom. Chanel № 5 je parfum všetkých čias, je stelesnením stáročných tradícií a kvality!

Poison od Christian Dior

Tento sexi a zároveň zmyselný a najkrajší parfum pre ženy šokoval verejnosť svojím originálnym zložením. Stelesňuje atraktívne tóny nebeského ovocia a exotických kvetov. Eduard Flesher veľmi úspešne skombinoval tóny kasie, malín, ambry, ríbezlí, koriandra a tropického dreva. Vôňa patrí do rodiny orientálnych kvetov. Nie je možné ignorovať majiteľku Poison, pretože jej parfum je tak atraktívny a vášnivý.

Giorgio Armani Si Passione

Armani voňavky Si Passione sa vyznačuju jedinečnou pyramídou: svetlou magnóliou, mandarínkami a jablkami, jazmínom a bergamotom, všetko „okorenené“ vanilkou a sladkým medom. Takáto spleť nenechá nikoho ľahostajným, dokonca ani opačné pohlavie. So sofistikovanou arómou, budete stredobodom pozornosti, pretože vôňa je lahodná, kvalitná a dlhotrvajúca.

212 od Carolina Herrera

Jedným z najvyhľadávanejších parfémov súčasnosti je „212“ Carolina Herrera. Vôňa je svieža a bohatá. Kompozícia je vytvorená na základe najušľachtilejších rastlín: pomarančovníkov a mandarínok, jemných kvetov hodvábu, ako aj santalového dreva, pižma, bergamotu, kamélie, saténového dreva. Všetky tieto drevité tóny dopĺňajú kvetinové a ovocné tóny, ktoré dodávajú parfumu energiu a optimizmus.

Narciso Rodriguez For Her od Narciso Rodriguez

Zloženie kompozície je pižmo, doplnené vetiverom a ambrou, osmantom a drevitými tónmi, pikantnosť dodáva pomaranč a jeho kvety. Parfuméri Christine Nagel a Francis Kurkdjian vytvorili veľmi chutný bohémsky kokteil, ktorý si chcete vychutnávať znova a znova. Parfém je vhodný na akúkoľvek dennú dobu pre absolútne všetkých vekových kategórií, ktoré možno zaradiť medzi ženy milujúce slobodu a vášnivé ženy. Tento výtvor Narciso Rodriguez určite zvýrazní váš šarm!

Miu Miu od Miu Miu

Vôňa patrí medzi drevité pižmo a kvetinové, upúta od prvých tónov voňavá konvalinka a žiarivý jazmín, majestátna ruža, doplnená o korenie a drevité akordy. Výsledkom je teda hrejivá a zároveň chladivá vôňa, veľmi zvodná a tajomná, prebúdza tie najtajnejšie túžby a city.

Roses De Chloe od Chloe

Parfém je spojený s voňavou záhradou ruží, plnou grácie, romantiky a nežných citov. Bergamot napĺňa túto záhradu sviežosťou a tradičné pižmo a ambra Chloe dodávajú orientálnu sladkosť. Vzrušujúca hra nôt sprevádza svojho majiteľa dlhú dobu a zostáva v pamäti ostatných.

Eros Pour Femme od Versace

Parfém je pomenovaný po bohovi lásky Erosovi. Priťahuje opačné pohlavie, prebúdza tie najintímnejšie až erotické pocity. Aróma pyramídy je veľmi bohatá: citrón a granátové jablko spolu s bergamotom, teplý jazmín s krásnou pivóniou. Toto všetko dopĺňa pižmo a santalové drevo. Zloženie je jednoduché, ale zvodné. Klasifikovaná ako pižmová, drevitá a kvetinová toaletná voda. Parfém sa vyznačuje aj svojou všestrannosťou, vhodný na akúkoľvek udalosť a každodenné použitie vo všetkých ročných obdobiach pre ženy všetkých vekových kategórií. Na vytvorení pyramídy pracovali slávni parfuméri: Olivier Cresp, Alberto Morillas a Nathalie Lorson.

Ktorý dámsky parfém je podľa recenzií lepší?

Vôňa vášho obľúbeného parfému zmení ženu na nepoznanie. Ale výber parfumu je vecou vkusu. Preto sme zostavili hodnotenie najobľúbenejších vôní, pričom sme samozrejme nezabudli ani na názory samotných dievčat.


.

BM Salon EV