Futbalový klub MFK Skalica oznámil na svojej oficiálnej webstránke štart vianočnej charitatívnej dražby originálnych podpísaných dresov z minulej sezóny 2022/2023, ktorá bola zároveň najúspešnejšou v histórii klubu. Z výťažku klub podporí Zariadenie pre seniorov Skalica a Jesénia Skalica.

foto mfkskalica.sk

“S blížiacimi sa vianočnými sviatkami chceme aj my opäť pomôcť, tentokrát sme spojili svoje sily so Zariadením pre seniorov Skalica a Jesénia Skalica,” informuje klub na webovej stránke.

Dražba odštartovala v stredu (29.11.) na facebookovej stránke klubu. “Vyvolávacia cena každého dresu je 30 eur. Nájdete v nej dresy Ondřeja Rudzana, Martina Nagyho, Jakuba Kousala, Adama Krčíka, Cyra Hašu, Denisa Baumgartnera, Adama Moronga, Martina Černeka, Olivera Podhorina, Mária Hollého, Jána Vlaska a Yanna Yaa,” uvádza klub.

Podľa pravidiel dražby, najvyššia suma rozhoduje a prihadzovať je možné do 6. decembra. V prípade prihodenia ceny tesne pred ukončením dražby sa čas ukončenia navýši o dve minúty. Po ukončení dražby budú kontaktovaní úspešní dražitelia, pričom platba musí byť uskutočnená do 18. decembra. “V prípade, že vydražiteľ nezareaguje na výzvu, budeme kontaktovať dražiteľa s druhou najvyššou ponukou,” dodáva MFK Skalica.

Výťažok z dražby dresov poputuje Zariadeniu pre seniorov Skalica a Jesénia Skalica na ich plánovaný projekt revitalizácie parku v areáli zariadenia.


.
Toto je čítané

Hádzaná: Záhoráci v Bratislave tesne prehrali

Hráči HC Záhoráci Stupava/Malacky siahali v 2. kole Ligového pohára o 5. až 8.…

Lakovanie a Pieskovanie