Záhorácko-bratislavská rockovo-metalová kapela Sektor 4 vydala svoj tretí videoklip k singlu “Život je jazda”, ktorý potvrdzuje napredovanie tejto 6-členná formácie po vizuálnej ale aj hudobnej stránke.

“Klip ako aj samotná skladba vznikali pomerne dosť dlho, keďže pôvodne sme plánovali do tretej slohy pozvať hosťa, ale od toho sme nakoniec upustili, keďže Paťo (spevák) vymyslel v priebehu pätnástich minút priamo v štúdiu výborný text poslednej slohy, a singel bolo hotový. O pár týždňov začalo samotne natáčanie videoklipu, ktoré z počiatku prebiehalo podľa predstáv. Časom sa točenie niektorých scén spomalilo, ale ako môžete vidieť, tak výsledok stal za to aj napriek časovej vyťaženosti zúčastnených a samotného tvorcu tohto diela,” informuje kapela Sektor 4.

Šesťčlenná kapela Sektor 4 je tvorená dvomi elektrickými gitarami, basovou gitarou, klávesmi, bicími a samozrejme spevom. Ich hudobný štýl sa pohybuje v rockovo-metalovom žánri s prvkami rapu v slovenskom jazyku, ale kapela dokáže prekvapiť aj jemnejšími baladami.

Malacké pohľady Knihy.Zahori

Kapela má na YouTube už v poradí tretí videoklip a jedno lyrics video k skladbe “Party Hard”. Fanúšikovia môžu sledovať aktuálne novinky a tvorbu kapely na sociálnych sieťach Instagram, Facebook a na YouTube a Spotify.


.
Toto je čítané

Aktualizovaný cestovný poriadok vráti vlaky na trati Kúty – Šaštín Stráže

Železničná spoločnosť Slovensko (ZSSK) oznamuje, že od soboty 4. mája bude plnohodnotne…

3D filamenty 2023