Hľadáte ideálny vianočný darček pre vaše deti, ktorý by bol nielen zábavný, ale aj vzdelávací? Objavte magický svet kníh nášho vydavateľského projektu Knižkáreň.

5 tipov na vianočný darček pre deti plný príbehov od Knižkárne
5 tipov na vianočný darček pre deti plný príbehov od Knižkárne

Ponúkame vám jedinečnú zbierku detských kníh plnú dobrodružstiev, rozprávok a príbehov, ktoré rozvíjajú predstavivosť a učia empatii. Navyše, každým zakúpeným výtlačkom podporíte charitatívny projekt v Burundi. Ponorte sa s nami do sveta príbehov, ktoré spájajú srdcia na celom svete.

 

Tulaj zo zberného dvora

Vek: 6-10 rokov
Spoznajte Tulaja, túlavého psíka, ktorého domovom je skládka odpadu. Avšak jeho svet sa obráti naruby, keď sa skládka mení na zberný dvor. Tu stretne Agátku, dievčatko, ktoré hľadá priateľa. Dokáže Tulaj nájsť nový domov a Agátka verného kamaráta?

 

Malvínkine Vianoce

Vek: 0-10 rokov
Sledujte príbehy malej líštičky Malvínky a jej prvú zimu plnú objavov. Táto kniha ponúka sériu láskavých príbehov o zvieratkách a vianočných zvykoch, podobne ako adventný kalendár.

 

Nathaniel posledný potomok druidov

Vek: 10-99 rokov
Pridajte sa k dobrodružstvám hraničiara Bartolomeja a malého Nathaniela v čarovnom svete zaklínačov a druidov. Tento napínavý príbeh vás pohltí a nenechá vás dýchať až do poslednej strany.

 

Sedmokráska

Vek: 10-99 rokov
Objavte príbeh nešťastného stehlíka a múdrej sedmokrásky, ktorý je malý rozsahom, no veľký obsahom a posolstvom. Ideálny pre tých, ktorí milujú čítať medzi riadkami.

 

Rozprávky z Vlčích hôr

Vek: 0-12 rokov
Táto kniha obsahuje 24 rozprávok napísaných deťmi pre deti, inšpirovaných slovenskými Vlčími horami. Ponorte sa do tajomného sveta plného prírody a fantázie.

Rozprávky z Vlčích hôr

 

Z predaja každej knihy pôjde 1 euro na podporu afrického sirotinca v Condi (Burundi). Tento projekt nie je len o charite, ale o prepojení Slovenska a Burundi cez príbehy a lásku k čítaniu. Zapojte sa a pomôžte nám robiť dobré veci.

Všetky knihy máme skladom a posielame obratom.

 


.
Toto je čítané

V Senici vyhodnotili 39. ročník výtvarnej súťaže Vesmír očami detí

Vo štvrtok (18.4.) sa v priestoroch Záhorského osvetového strediska v Senici konalo…

3D filamenty 2023