V pondelok (8.1.) poobede došlo k tragickému incidentu na obchvate mesta Skalica. Podľa informácií z miesta nehody, ktoré poskytli policajti, prišiel o život chodec po tom, čo ho zrazilo auto na štvorramennej križovatke. Informuje o tom polícia na sociálnej sieti.

foto Polícia SR

Nehodu si všimla krátko po 15:00 policajná hliadka, ktorá prechádzala okolo a privolala posily. Chodec prechádzal cestu od rybníkov, keď ho v plnej rýchlosti zrazilo tmavé auto značky Subaru. Vodič auta smeroval z obchvatu od Skalice na Holíč.

“Náraz bol taký silný, že chodec zraneniam, žiaľ, na mieste nehody podľahol,” uvádza polícia na sociálnej sieti. Totožnosť chodca polícia naďalej preveruje, pravdepodobne ide o 48 ročného cudzinca, ktorý má na Slovensku hlásený, povolený pobyt.

Trnavské rádio Tak akorát 2024

“51-ročný vodič Subaru sa pri nehode nezranil a dychovú skúšku mal negatívnu,” dodáva polícia. Jeho vozidlo bolo zaistené a bude predmetom ďalšieho znaleckého skúmania. Presné príčiny a okolnosti nehody, ako aj mieru zavinenia budú predmetom ďalšieho policajného vyšetrovania.

Policajti apelujú na ľudí, aby boli obzvlášť opatrní, Brzdná dráha vozidla je mimo obce pri vyššej rýchlosti dlhšia a vodič nemusí stihnúť včas zareagovať na pohyb chodca.
Zároveň žiadame vodičov, aby sa plne venovali iba vedeniu vozidla a na jazdu sa plne sústredili,” vyzýva polícia vodičov.

.
Toto je čítané

V Rohožníku nahlásili bodné poranenia u viacerých osôb, jeden muž je mŕtvy

Aktualizované (28.4.) → V bytovom dome v Rohožníku v okrese Malacky nahlásili…

Lakovanie a Pieskovanie