V jarnej časti nebude v skalickom drese pokračovať 25-ročný český obranca Ondřej Rudzan. Na hráčovu žiadosť s ním klub rozviazal zmluvu. Klub o tom informuje na webovej stránke.

foto mfkskalica.sk

Ondřej Rudzan prišiel na Záhorie v lete 2021, kedy sa v Skalici hrala ešte druhá liga. V sezóne 2021/2022 nastúpil v 28 ligových zápasoch, odohral 2445 minút, dal dva góly a pripísal si jednu asistenciu. Okrem toho nastúpil aj v piatich pohárových dueloch, v ktorých napol súperovu sieť štyri razy.

Po postupe Skalice v sezóne 2022/2023 do najvyššej slovenskej futbalovej ligy odohral sedemnásť zápasov, v ktorých dal jeden presný zásah a rovnako si pripísal aj jednu asistenciu. V Slovnaft Cupe nastúpil v minulom ročníku v troch stretnutiach, a to vo štvrťfinále a dvoch semifinálových stretnutiach proti Slovanu Bratislava.

Počas jesennej časti aktuálnej sezóny 2023/2024 nenastúpil Ondřej Rudzan z osemnástich kôl len v troch, pričom jeden z nich bol v 7. kole proti Podbrezovej, kedy úradovala v celom tíme črevná viróza. V 13-tich stretnutiach si pripísal na konto plnú zápasovú minutáž. V Slovnaft Cupe nastúpil len do jedného stretnutia proti Siladiciam.

Dovedna odohral Ondřej v najvyššej slovenskej súťaži 1881 minút a dal v nej jeden gól.

Zdroj: mfkskalica.sk


.
Toto je čítané

Hádzaná: Záhoráci v Bratislave tesne prehrali

Hráči HC Záhoráci Stupava/Malacky siahali v 2. kole Ligového pohára o 5. až 8.…

Trnavské rádio Tak akorát 2024