Prezidentka Zuzana Čaputová prijala v stredu (10.1.) popoludní v prezidentskom paláci koledníkov Dobrej noviny. Západné Slovensko reprezentovali v prezidentskej kancelárii deti z Veľkých Levár. Informuje o tom obec na sociálnej sieti.

foto Prezidentská kancelária SR

Deti z Veľkých Levár predviedli svoje umenie v krojoch po boku detí z Višňového a z Vranova nad Topľou. “Sme vďační za možnosť reprezentovať obec na najvyššej úrovni a hrdí na levárske deti, ktoré v krojoch spevom, hudbou a vinšami koledovali u pani prezidentky,” uvádza obec na sociálnej sieti.

Malacké pohľady Knihy.Zahori

Starosta obce, Richard Nimsch, ktorý deti na tomto významnom podujatí sprevádzal, odovzdal prezidentke SR ako dar obraz veľkolevárskeho umelca Petra Kovaroviča, zobrazujúci zasnežené Veľké Leváre.

foto Prezidentská kancelária SR

Dobrá novina je vianočná kolednícka akcia eRka – Hnutia kresťanských spoločenstiev detí spojená so zbierkou pre rozvojové projekty v afrických krajinách. Vo Veľkých Levároch má Dobrá novina a koledovanie na Štedrý deň viac ako 25-ročnú tradíciu. V decembri 2023 vyzbierali koledníci 1150 eur.

foto Prezidentská kancelária SR

.
Toto je čítané

Aktualizovaný cestovný poriadok vráti vlaky na trati Kúty – Šaštín Stráže

Železničná spoločnosť Slovensko (ZSSK) oznamuje, že od soboty 4. mája bude plnohodnotne…

Trnavské rádio Tak akorát 2024