Online kasína na Slovensku ponúkajú širokú škálu hernej zábavy. Najobľúbenejším typom hier medzi používateľmi sú automaty od rôznych svetoznámych poskytovateľov.

ilustračné foto

Respinners od Hacksaw Gaming

Tento výherný automat, patriaci do hudobného žánru, bol verejnosti predstavený v roku 2020. Má strednú úroveň volatility a jeho teoretická výhra dosahuje 96,4 %. Maximálne na jedno roztočenie môže používateľ vyhrať až 515 000 kreditov. Casino Slovensko ponúka túto hru v demo verzii.

Výherné kombinácie v hre je možné vytvoriť v 1024 smeroch. Výška prípustnej stávky v hernej mene kasína sa pohybuje od 0,20 do 100. Herná plocha poskytuje 4 riadky a 5 valcov.

Hra podporuje rôzne doplnkové funkcie:

  • Roztočenie zdarma.
  • Opätovné roztočenie.
  • Stohované ikony.
  • Špeciálne symboly.

Výherné kombinácie možno vytvoriť z 3 alebo viacerých rovnakých symbolov. Tie boli navrhnuté vo forme poznámok, ktoré sú nízkorozpočtovými ikonami, ako aj Hudobníkov v modrých, zelených, žltých a červených tričkách, ktoré patria do kategórie drahých piktogramov. Maximálna výhra za kombináciu je 400 mincí.

Plocha draka Knihy.Zahori

Goat Getter od spoločnosti Push Gaming

Pomerne originálny výherný automat s množstvom bonusových funkcií a klastrovým systémom výplat. Automat bol vydaný v roku 2023. Patrí do žánru Animals. Volatilita slotu je vysoká a jeho teoretická výhra je 96,80 %. 

Veľkosť maximálnej výhry na jedno zatočenie je 1 000 000 mincí. Hracia plocha má 6 riadkov, na ktorých je umiestnených 5 valcov. Výherné smery tu nie sú, pretože kombinácie možno vytvoriť na všetkých valcoch.

V hre sú k dispozícii také možnosti ako napr:

  • Riziková hra.
  • Bonusová hra.
  • Opakované roztočenia.
  • Voľné zvitky.
  • Wild a Scatter.

Ikony s nízkou výplatou tu predstavujú farby kariet – kára, trefy, piky a srdcia. Kombinácia s nimi prinesie od 30 do 3 000 kreditov. Priemerné ceny majú ikony v podobe hniezd, húb a kryštálov. Kombinácie s nimi prinesú výplatu od 80 do 7 500 kreditov.

Najvýnosnejšie piktogramy boli navrhnuté v podobe truhlíc rôznych farieb – zelenej, fialovej a červenej. Za takéto kombinácie používateľ získa od 200 do 50 tisíc herných mincí. Vytvoriť výherné kombinácie možno s ikonami od 6 do 18+ kusov.

Zlatá antilopa od spoločnosti Igrosoft

Výherný automat “Golden Antelope” predstavil poskytovateľ v roku 2021. Patrí do kategórie automatov so strednou volatilitou a jeho miera návratnosti teoreticky dosahuje 93,09 %. Veľkosť minimálnej stávky v hre je 1 minca a maximálna stávka je 810 mincí.

Maximálna výhra, ktorú možno získať s najväčšou stávkou v rámci jedného točenia, je 674 730 kreditov. Výherné kombinácie sa vytvárajú v 9 pevne stanovených smeroch.

Hracie pole obsahuje 3 riadky a 5 valcov. Hra obsahuje také bonusové funkcie, ako napr:

  • Bonusová hra.
  • Riziková hra.
  • Symbol Wild.

Ikony hry Budget boli vytvorené v podobe misy s ovocím, džbánu, lotosu a tigra. Kombinácie s nimi prinášajú od 2 do 100 mincí. K počtu stredne platiacich piktogramov patria Slon, Muž a Opica, ktoré prinášajú kombinácie od 20 do 2 000 mincí.

Najdrahší symbol bol vytvorený v podobe Paláca. Kombinácie s ním prinesú hráčovi 200, 1 000 alebo 5 000 kreditov. Na vytvorenie kombinácií s ľubovoľnými ikonami je potrebný ich pád na jednu z 9 výherných línií v počte 3 alebo viac kusov.

Trnavské rádio Tak akorát 2024

Lake’s Five od spoločnosti ELK Studios

Príbeh hry zahŕňa účasť v zločineckom syndikáte, ktorého hlavnými účastníkmi sú zástupcovia divokých zvierat na čele s losom. Automat bol vyvinutý švédskym dodávateľom v roku 2018. 

Jeho volatilita je priemerná a miera návratnosti je 96,3 %. Hracia plocha má 4 riadky a 5 valcov. Vyplatiteľné smery v hre sú 178 kusov. Veľkosť prípustnej stávky sa pohybuje od 0,20 do 100 mincí. Maximálna výhra v hre je 216 tisíc mincí.

Z bonusových možností sú v automate prítomné:

  • Respins.
  • Bonusová hra.
  • Špeciálne symboly.

Hlavné symboly boli vytvorené v podobe doktorskej tašky, akvária s diamantom, krokodíla, opice, papagája a zlatej rybky.

Ako ukazujú hodnotenia online herní na Slovensku, najväčší dopyt je po automatoch v žánroch Hudba a Zvieratá. Slovenskí hráči ich oceňujú pre ich pestrý dizajn a dynamickú hrateľnosť.


.

BM Salon EV