V sobotu (13.1.) sa členky a členovia krúžku judo pri CVČ v Malackách zúčastnili prvej tohtoročnej súťaže. Informuje o tom trénerka judo klubu TJ Strojár Malacky Soňa Zajacová Kunšteková.

foto František Horváth

Turnaj olympijských nádejí sa uskutočnil v Pezinku a spolu sa ho zúčastnilo 128 pretekárov. “Na to, že to bola prvá súťaž po týždni trénovania som s výsledkom spokojná. Za náš klub sa na tatami postavilo 11 bojovníkov, ktorí ukázali, že sú v tomto roku odhodlaní viac bojovať, nezľakli sa ani toho, že už dorástli do vyšších vekových kategórií, čo prináša nové možnosti zápasenia – použitie novších techník, ktoré v minulom roku použiť nemohli, pre starších už aj techniky páčenia a škrtenia a aj nových súperov,” teší sa výsledkom trénerka.

Záhorácke rádio 2024 01

Výsledky

  • 1.miesto: Oliver Zajac, Teodor Valach, Oliver Zádrapa, Dominik Matlovič, Lilliana Anderson
  • 2. miesto: Martin Bláha, Alžbeta Stránska
  • 3. miesto: Damián Zajac, Matúš Ben Horváth, Oliver Valla

Na medailové umiestnenie z malackých judistov a judistiek v Pezinku po dobrom výkone nedosiahla len Ema Havlíková.

foto František Horváth

“Niektorí zistili, že nie zbytočne im vtĺkam do hlavy, aby boli aktívnejší a skúšali techniky, čo si na tréningu nacvičili. Sami okúsili, že to je spôsob ako vyhrať. Samozrejme som hrdá aj na tých, čo síce prehrali, no bojovali o dušu. Všetkým gratulujem a do ďaľších súťaži prajem minimálne toľko odhodlania, ako dnes,” uzatvára Zajacová Kunšteková.


.
Toto je čítané

TTSK: Na olympiáde stredoškolákov sa zúčastnilo 900 študentov

Viac ako 900 študentov sa zúčastnilo na 16. ročníku Župnej olympiády stredoškolskej…

3D filamenty 2023