Policajti vyšetrujú okolnosti dopravnej nehody, ktorá sa stale v pondelok (15.1.) doobeda na hlavnom ťahu v Holíči. Informuje o tom polícia na sociálnej sieti.

foto Polícia SR

“35-ročný vodič na aute Škoda Fabia mal ísť po hlavnom ťahu cez mesto Holíč, keď sa pravdepodobne dostatočne nevenoval vedeniu vozidla a s autom prešiel do protismeru. Vzápätí narazil do viacerých zaparkovaných vozidiel. Pri nehode došlo k poškodeniu 5 áut a celková škoda sa vyšplhala na 10 500 eur,” informuje polícia. Pri zrážke sa mala zraniť jeho 5 ročná dcéra, ktorú záchranári previezli do skalickej nemocnice.

Policajti podrobili vodiča dychovej skúške, pri ktorej alkohol v jeho dychu nepotvrdili. Z komunikácie vyplynulo, že by mohol byť pod vplyvom iných návykových látok, a preto mu bola odobratá krv.

foto Polícia SR

Polícia upozorňuje vodičov, aby sa pri šoférovaní nenechali ničím a nikým rozptyľovať, a to ani ich posádkou. “Stačí sekundové otočenie sa a auto prejde bez kontroly, v závislosti od rýchlosti, aj niekoľko metrov,” uzatvára polícia.


.
Toto je čítané

V Rohožníku nahlásili bodné poranenia u viacerých osôb, jeden muž je mŕtvy

Aktualizované (28.4.) → V bytovom dome v Rohožníku v okrese Malacky nahlásili…

BM Salon EV