Aktualizované 17.1.→ Polícia začala trestné stíhanie vo veci nálezu mŕtveho novorodenca v Gajaroch.

Policajti Krajského riaditeľstva PZ v Bratislave boli včera (16.1.) v podvečerných hodinách vyslaní do obce Gajary k nálezu tela novorodenca bez známok
života.

“Prípad si na mieste prevzal vyšetrovateľ Odboru kriminálnej polície Krajského riaditeľstva PZ v Bratislave, ktorý v tejto súvislosti začal trestnej stíhanie vo veci zločinu vraždy novonarodeného dieťaťa matkou podľa §146 Trestného zákona,” informovala Záhorí.sk policajná hovorkyňa Jana Šimunková.

Záhorácke rádio 2024 01

Reportérke TV Markíza Soni Cipínovej sa podarilo rozprávať s rodičmi mladej ženy, ktorá podľa jej matky mala mať onedlho termín pôrodu.

Mladá žena mala podľa jej slov potratiť a porodiť už mŕtve dieťa. „Placentu dal manžel do kontajnera. Ja som bola v robote, stalo sa to o piatej,“ uviedla žena pre štáb televízie Markíza.

“Operačné stredisko Záchrannej zdravotnej služby Slovenskej republiky vyslalo ambulanciu rýchlej lekárskej pomoci k 20-ročnej žene, ktorá porodila v domácom prostredí. Záchranári ju s popôrodnými komplikáciami transportovali do nemocnice v Bratislave. K ďalším podrobnostiam sa vzhľadom na citlivosť prípadu nebudeme vyjadrovať,” priblížila hovorkyňa operačného strediska Petra Klimešová.


.
Toto je čítané

Dve osoby zasiahol na stanici v Malackách elektrický prúd, zranili sa

Dve neplnoleté osoby zasiahol v piatok (26. 4.) na železničnej stanici v…

Trnavské rádio Tak akorát 2024