Písal sa rok 2006. Rok, kedy sa vo svete udialo veľa významných udalostí. V januári sa nový MacBook Pro a iMac stali prvými počítačmi Apple, ktoré používali procesor od spoločnosti Intel. Google kúpil videoplatformu YouTube za 1,65 miliardy dolárov. Pluto bolo preklasifikované na trpasličiu planétu, a futbalové majstrovstvá sveta vyhralo Taliansko po napínavom finálovom rozstrele s Francúzskom…

Významné udalosti sa však nediali len vo svete, ale aj na Záhorí, keď sa 26. januára 2006 partia mladých ľudí zapálených pre inovácie rozhodla realizovať svoje vízie. Z malej kancelárie v Moravskom Svätom Jáne sa postupom času stala firma, ktorá sa dnes pýši päťdesiatimi zamestnancami. Počas rokov práce zažili vzostupy, čelili výzvam, prežívali kritické obdobia, ktoré panovali vo svete a neustále zavádzali nové inovácie. Vďaka tvrdej práci a odhodlaniu sa postupne INAT dopracoval k množstvu úspechov, čím si vybudoval povesť dôveryhodnej a spoľahlivej firmy.

Od prvých jednoduchých zákaziek sa INAT prepracoval k širokej škále služieb, ktoré dnes ponúka svojim zákazníkom. “V súčasnosti sa špecializujeme na strojársku výrobu a priemyselnú automatizáciu v automobilovom priemysle. Poskytujeme komplexné služby od analýzy problému, cez návrh riešenia, technické a materiálové zabezpečenie, vypracovanie projektovej dokumentácie až po kompletnú realizáciu a úspešné uvedenie zariadenia do prevádzky so zabezpečením technickej podpory,” popisuje činnosť spoločnosti INAT zakladateľ Martin Hudcovský.

Spoločnosť INAT ponúka tieto služby:

  • konštrukčný návrh a výroba zariadení priemyselnej automatizácie
  • návrh, výroba a montáž oceľových konštrukcií
  • výroba elektrických rozvádzačov, elektroinštalácie a revízie
  • ohýbanie plechov a zakružovanie profilov za studena
  • frézovanie
  • rezanie vodným lúčom a laserom
  • úprava povrchov – pieskovanie, lakovanie
  • 3D tlač

V INAT-e rok čo rok rozširujú portólio strojového vybavenia, vďaka čomu dokážu naplniť neustále rastúce nároky zákazníkov. “Tento rok nám pribudol nový vláknový laser HSG. Vďaka nemu dokážeme zefektívniť výrobu a ponúknuť ešte rýchlejšie a presnejšie rezanie a vyrezávanie rôznych materiálov,” dodáva Hudcovský.

 

 


.
Toto je čítané

Lávka na Stupavskej ulici v Malackách je vo výraznom sklze

Mesto Malacky podpísalo zmluvu na rekonštrukciu vyše desaťmetrovej pešej lávky ponad potokom…

BM Salon EV