Pondelok opäť prináša čerstvé vydanie nášho partnerského regionálneho týždenníka Záhorák. Pozrite si prehľad tém, o ktorých sa dočítate v najnovšom čísle.

V čísle 4/2024 sa redakcia Záhoráka venovala týmto témam:

  • Na Záhorí straší vtáčia chrípka: Koľko hydiny vo svojich chovoch napočítali obyvatelia obce Sekule, Kúty, Moravský Svätý Ján a Borský Sv. Jur ku koncu minulého týždňa? Spraviť súpis im uložila za povinnosť Regionálna veterinárna a potravinová správa v Senici ako jedno z opatrení v boji proti rozšíreniu vtáčej chrípky. V Sekuliach našli už 99 uhynutých labutí!
  • V Skalici otvorili nové interné logistické centrum: Závod na výrobu vykurovacích zariadení Protherm Production otvorili v Skalici nové interné logistické centrum.
  • Borský Mikuláš: Podrobnosti o tragédii, ktorá sa stala v piatok 26. januára.
  • Šaštín-Stráže: Primátor Šaštína Stráží Radovan Prstek podal podnet na okresnú prokuratúru. Má prešetriť zákonnosť postupu Mestského zastupiteľstva pri schvaľovaní rozpočtu a ďalších dôležitých uznesení na ostatnom zasadnutí.
  • Priletia stíhačky F16 na letisko v Kuchyni? Na otázku Záhoráka odpovedalo ministerstvo obrany. 
  • Rozhovor: O poslaní a možnostiach pomoci ľuďom, ktorí sa ocitli v krízovej situácii sme sa viac dozvedeli v rozhovore s PaedDr. Zuzanou Juránekovou MBA, odbornou poradkyňou o.z. IP-čko.
  • Aké sú priebežné výsledky 17. ročníka obľúbenej súťaže Pár roka 2023

Aj to sa okrem iného dozviete v najnovšom vydaní týždenníka Záhorák, ktorý vychádza v okresoch Senica, Skalica, Malacky a Myjava už 65 rokov!

Záhorák 4/2024 je v predaji od pondelka 29. januára na všetkých obvyklých predajných miestach.


.
Toto je čítané

V Holíči ocenili bojovníkov o občianske a náboženské slobody

Kostol sv. Martina v Holíči sa stal 29. apríla dejiskom vzácnej udalosti.…

3D filamenty 2023