TJ Baník Brodské, aktuálne druhý tím v 6. lige Západ, má za sebou úspešnú polovicu sezóny. Tréner Martin Seman pozitívne hodnotí dosiahnuté výsledky, ktoré pripisuje dôrazu na intenzívne tréningy a schopnosti hráčov prekonávať svoje výkonnostné limity. Stabilitu tímu podporil aj príchod štyroch brazílskych legionárov.

Martin Seman pripisuje úspech tvrdým tréningovým jednotkám, pri ktorých idú chalani neustále na svoje výkonové limity. Dôraz na kondičnú prípravu je kľúčový faktor, ktorý umožnil tímu dosiahnuť také vysoké postavenie v tabuľke.

Pribudnutie štyroch brazílskych legionárov pred sezónou prinieslo do tímu novú dynamiku. Seman hovorí o ich prínose: Sú veľmi snaživí a cieľavedomí, čo sa veľmi dobre odzrkadľuje na ich výkonoch.” Práca s legionármi z Brazílie tak predstavuje pozitívnu zmenu, ktorá pomohla tímu posunúť sa vpred.

Plocha draka Knihy.Zahori

Zimná príprava je pre TJ Baník Brodské rovnako dôležitá. “Naša zimná príprava je už v plnom prúde,” hovorí Seman. To naznačuje, že tím nezaháľa ani počas prestávky medzi sezónami. Cieľom je udržať si súčasnú formu a ešte viac ju vylepšiť.

Netaja sa ambíciou vyhrať ligu a postúpiť do vyššej súťaže. “Ideme od zápasu k zápasu naplno bodovať, tešiť našich divákov, hrdo reprezentovať našu obec a samozrejme, ak bude správna konštelácia hviezd, celú ligu aj vyhrať,” hovorí Seman.

TJ Baník Brodské teda vstupuje do druhej polovice sezóny s jasnou víziou a odhodlaním vyhrať ligu. Pod vedením Martina Semana a s podporou talentovaných hráčov, vrátane brazílskych legionárov, má klub všetko, čo potrebuje na to, aby svoje ambície premenil na realitu.

Príchody

Štyria legionári z Brazílie, Matej Pelikán, Patrik Bednár, David Petránský a Daniel Šimek.


.
Toto je čítané

Karting: Stupavčan Jakub Gašparovič vyhral prestížne preteky vo Francúzsku

Slovenský reprezentant, 13-ročný Jakub Gašparovič zo Stupavy, sa stal vo francúzskom Val…

BM Salon EV