V Senici oslávia sviatok svätého Valentína špeciálnym spôsobom. Od utorka 13. februára do nedele 18. februára sa v Múzeu Senica uskutoční valentínsky týždeň plný lásky a romantiky. V čase od 10.00 do 19.00 hodiny sa návštevníci môžu zúčastniť na podujatí inšpirovanom témou ska na prvý pohľad v podmanivých priestoroch múzea.

ilustračné foto Envato Elements / gstockstudio

Počas prehliadky s milovanou polovičkou bude návštevníkov sprevádzať aplikácia Láskomer. Okrem toho si môžu páry vyskúšať rôzne valentínske hry. Novinkou je zázračné koleso valentínskych prísľubov, ktoré prinesie zamilovaným párom romantické výzvy a zážitky.

Trnavské rádio Tak akorát 2024

„V špeciálnej interaktívnej výstave odkryjeme zaujímavé a romantické momenty v príbehu Amora, boha lásky a žiadostivosti. Legenda hovorí, že jeho šípy dokážu priviesť srdcia k láske, a to nielen medzi ľuďmi, ale aj medzi bohmi,“ pozýva na romantickú návštevu senického múzea jeho kurátor Tomáš Motus.

„Príďte a zažite romantické rande pri príležitosti sviatku svätého Valentína v podmanivých priestoroch mestského Múzea Senica a zanechajte v ňom vlastný odkaz lásky v podobe písaného odkazu,“ dodáva.

Valentínske podujatie pripravilo mesto Senica, Múzeum Senica a Mestské kultúrne stredisko Senica v spolupráci so Záhorskou knižnicou Senica a Záhorskou galériou v Senici.


.
Toto je čítané

Krojová hodová zábava v Borskom Svätom Jure

Záujemcovia o tradičnú kultúru sú pozvaní na krojovú hodovú zábavu, ktorá sa…

Lakovanie a Pieskovanie