Futbalisti TJ Iskra Holíč sa po jesennej časti 6. ligy ZsFZ nachádzajú na 11. mieste tabuľky s 14 bodmi. Tréner Ján Tolla s umiestnením nie je spokojný, no verí, že na jar sa jeho mužstvo posunie do stredu tabuľky.

„Po búrlivom lete, kde prišlo k značnej obmene kádra, sme určite nečakali zázraky, ale napriek tomu malo mužstvo určite na stred tabuľky,“ skonštatoval Tolla. „Doplácali sme však na slabšiu koncovku a tiež aj samotnú kvalitu kádra,“ dodáva.

Holíčania doma prehrali len jeden zápas, no vonku sa im nedarí podľa predstáv. „Doma na našom veľkom ihrisku, sme určite sebavedomejší, vonku sa nám toľko nedarilo, aj keď sme okrem jedného, s Radimovom, neodohrali zlé zápasy,“ povedal Tolla.

Macek Knihy.Zahori

Podľa Tollu mužstvo stratilo body v niekoľkých nešťastných zápasoch. „Určite sme mali vyhrať v Borskom Mikuláši, neprehrať so Starou Turou doma a aspoň vyhrať jeden z tých remízových zápasov a boli by sme v strede tabuľky,“ uviedol.

V lete prišlo do Holíča päť hráčov z Kopčian a brankár z dorastu. Z kádra odišlo osem hráčov. „V zimnej prestávke príde určite ešte k doplneniu mužstva, hlavne smerom dovnútra,“ povedal Tolla.

Cieľom pre jarnú časť sezóny je posunúť sa do stredu tabuľky. „Chceme vyhrávať, čo najviac zápasov, zlepšiť herný prejav, aby sme potešili našich verných fanúšikov, ktorí stoja vždy pri nás,“ hovorí odhodlane tréner TJ Iskra Holíč.

Plocha draka Knihy.Zahori

Zimná príprava v Holíči už začala. Tréneri naplánovali sedem prípravných zápasov. „Trénujeme 3 krát týždenne v domácich podmienkach, večer na svojej umelej tráve, čo sa týka podmienok nič nám doma nechýba,” pochvaľuje si zázemie Tolla.

Tolla si váži podporu fanúšikov. „Verím, že na jar sa nám podarí potešiť ich dobrými výkonmi a výsledkami,“ uzavrel.

Odchody

Marek Nečas
Jaroslav Martinusík
Michal Hýža
Marek Spazier
Marek Nesnadný
Miroslav Čermák
Matúš Vyskoč
Jasur Samadov
Roman Konečný (hrajúci tréner)

Príchody

Marián Švrček – TJ Kopčany
Jakub Zubalík – TJ Kopčany
Martin Vaculka – TJ Kopčany
Juraj Hrušecký – TJ Kopčany
Dávid Mráz – TJ Kopčany
Patrik Studenič – FK TJ Kúty
Mário Mráz

Ivan Vrablic – tréner brankárov
Milan Hlúpik – asistent trénera

Prípravné zápasy

Holíč odohrá sedem prípravných zápasov s rôznorodými mužstvami: Závod, Orechov, Štefanov, Veselí nad Moravou, Ratíškovice, Rohožník a Petrova Ves, hrať budeme vždy doma v sobotu o 14.00 h.


.
Toto je čítané

Futbal: Trenčania ukončili skalickú sériu bez prehry

Futbalisti AS Trenčín zvíťazili v sobotnom zápase 7. kola nadstavbovej časti Niké…

Lakovanie a Pieskovanie