Futbalisti TJ Družstevník Kunov sa po jesennej časti 8. ligy ObFZ Senica nachádzajú na 5. mieste tabuľky so 17 bodmi. Predseda a kapitán mužstva Milan Černek hodnotí prvú polovicu sezóny ako menej úspešnú, no cieľ do jari je jasný – umiestniť sa do tretieho miesta.

Černek hovorí o stúpajúcej úrovni 8. ligy: “Tento rok určite stúpla kvalita ligy, najmä kvôli príchodu Senice, z dlhodobého hľadiska si myslíme že úroveň stúpa najmä kvôli príchodu viacerých kvalitných hráčov do všetkých klubov.”

Kapitána ajviac mrzí domáca prehra so Smrdákmi a Hradišťom. “Proti Hradištu sme postrádali 8 hráčov základnej zostavy a zápas so Smrdákmi sme takticky nezvládli. Mrzí tiež aj remíza vo Vrádišti, kde sa nám nešťastne na rozcvičke zranil zastupujúci brankár a zápas tak musel odchytať hráč. Na druhej strane nás tešia tri body zo Sekúľ,” hodnotí zápasy.

K neúspechu v niektorých zápasoch prispeli zranenia a pracovné povinnosti hráčov. “Do množstva zápasov museli nastupovať dorastenci,” vysvetľuje Černek.

Plocha draka Knihy.Zahori

Zimná príprava v Kunove už začala. “Trénujeme trikrát do týždňa, raz vonku kondičný tréning, raz na umelej tráve a raz v športovej hale, okrem toho máme naplánované tri prípravné zápasy,” dodáva.

Cieľom do jari je umiestniť sa do tretieho miesta. “Chceme v prvom rade zostať zdraví, baviť divákov a udržiavať špičkový kolektív.” uzatvára Černek.

Odchody

Jozef Burián – TJ Kerko Šajdíkové Humence

Príchody

Pavol Slezák – TJ Družstevník Rybky

Prípravné zápasy

Rovensko
Cerová
Čáčov


.
Toto je čítané

Hádzaná: Záhoráci v Bratislave tesne prehrali

Hráči HC Záhoráci Stupava/Malacky siahali v 2. kole Ligového pohára o 5. až 8.…

BM Salon EV