Futbalová sezóna 2023/2024 je v polovici a mužstvo TJ Hlboké si v 6. lige západ Západoslovenského futbalového zväzu počína dobre. Po jesennej časti sa nachádza na 3. mieste tabuľky s 5-bodovou stratou na vedúce Stráže.

“K mužstvu som sa pripojil ako tréner v 5. kole,… Je tam odvedená skvelá práca predošlých ľudí. Víťazstvami som mal vstup ľahší, kabína a sami hráči mi veľmi pomohli. Sme tretí v tabuľke a na prvého strácame 5 bodov, ja som s touto polkou spokojný,” hovorí tréner Andreas Malík. 

Jediné dve prehry TJ Hlboké utrpelo s mužstvami, ktoré sú v tabuľke pred ním – Brodským a Strážami. V oboch zápasoch dostali veľa gólov. Najväčšie problémy nám robili brazílsky legionári Brodského, v tom zápase nám strelili 3 góly. Vysoký rozdiel vo výsledkoch s týmito mužstvami výplyval viac z priebehu hry, kde sme väčšinou museli otvoriť obranu a tým sme inkasovali viac gólov,” priznáva tréner Malík.

Trnavské rádio Tak akorát 2024

Zimnú prípravu začali Hlbočania v polovici januára. “Trénujeme dvakrát vonku a jedenkrát v hale + hráme zimnú ligu, čiže sa stretávame štyrikrát do týždňa, aj keď je to pri pracovných podmienkach časovo veľmi náročné. Priebeh zimnej prípravy budeme absolvovať v tréningoch na kondíciu a hlavne na dynamiku,” prezrádza trenér informácie o zimnej príprave. V zimnej lige odohrajú tri alebo štyri zápasy podľa umiestnenia. Dva týždne pred začatím ligy májú na pláne prípravný zápas s Brestovcom.

Cieľom pre jarnú časť sezóny je zopakovať úspešnú jeseň. “Pôjdeme od zápasu k zápasu s tým, že odovzdáme maximum, aby sme boli po zápase všetci šťastní a spokojní,” zdôrazňuje tréner Malík.

TJ Hlboké má za sebou úspešnú jesennú časť sezóny a do jari vstupuje s ambicióznymi plánmi.  Otázka postupu je však nejasná. Nakoľko v klube vidia finančnú a časovú náročnosť vyššej súťaže. “Ak by sme vyhrali ligu, boli by sme všetci určite šťastní a hrdí, že sa nám to podarilo,” hovorí tréner Malík. 

Príchody

Andrej Malík, TJ Tatran Jablonica
Ondrej Vitek, TJ Družstevník Sobotište
Dávid Blaha, TJ Tatran Jablonica
Lukáš Šurek, ŠK Baník Čáry
Tomáš Slovík, TJ Tatran Jablonica
Jároszláv Gálác, TJ Horní Dvořiště, z.s.
Miroslav Šúrek, ŠK Baník Čáry
Patrik Liška, MFK Skalica
Peter Pajpach, FK Smrdáky

Odchody

Marek Šustek, SV Zistersdorf
Marek Dujka, FK Čáčov 1933
Denis Jakab, TJ Družstevník Rovensko
Marek Morávek,  FK Čáčov 1933
Pavol Janík, FK Smrdáky
Lubomír Nemec, TJ Družstevník Rovensko
Tomáš Vach, TJ Tatran Jablonica
Bronislav Chovanec, TJ Družstevník Kunov o.z.
Marek Vrablic, TJ Sokol Borský Mikuláš
Ján Mindek, TJ Chvojničan Radošovce
Dominik Štora, TJ SPARTAK ŠAŠTÍN-STRÁŽE


.
Toto je čítané

Hádzaná: Záhoráci v Bratislave tesne prehrali

Hráči HC Záhoráci Stupava/Malacky siahali v 2. kole Ligového pohára o 5. až 8.…

Lakovanie a Pieskovanie