Vo svete hudby je množstvo talentovaných jedincov, ktorí neustále pracujú na tom, aby ich hudobné výtvory oslovili a dotkli sa srdcí ich poslucháčov. Jedným z takýchto umelcov je aj 44-ročný hudobník z Malaciek Ivan Kúbek, ktorý sa od svojich 18 rokov venoval hudbe so zanietením a vášňou.

S postupom času Ivan rozvíjal svoj hudobný talent a získaval skúsenosti, čo mu umožnilo objaviť vlastný hudobný štýl. Okrem toho, že je skvelým gitaristom, sa tiež venuje skladaniu textov, čím dokáže svojej hudbe dopriať autentický a osobný charakter.

Pred sedmi rokmi sa Ivan spojil s ďalšími talentovanými hudobníkmi a spolu založili kapelu s názvom 50 SLAPS. Táto päťčlenná zostava, zahŕňajúca bicie – Roman Šteflík, basovú gitaru – Tomáš Valla, sólovú gitaru – Lukáš Dermek, doprovodnú gitaru -Ivan Kúbek a klávesy – Katarína Kúbeková, vytvorila silnú hudobnú jednotku, ktorá sa rýchlo začala presadzovať na miestnej hudobnej scéne.

Ich žáner, poprock, dokáže osloviť širokú škálu poslucháčov a ich energické vystúpenia majú schopnosť strhnúť divákov zo stoličiek. Kapela 50 SLAPS si rýchlo získala popularitu v Malackách a okolí, a dokonca mali možnosť vystúpiť ako predkapela pre známu skupinu PARA.

Pre Ivana a jeho kapelu nie je hudba len zábavou, ale aj vášňou a spôsobom, ako vyjadriť svoje myšlienky a emócie. Ich hudobné úspechy a verná fanúšikovská základňa sú odmenou za ich tvrdú prácu a oddanosť hudbe. Neustále hľadajú nové spôsoby, ako sa hudobne vyjadriť a zdieľať svoj talent so svetom. Ivan Kúbek a jeho kapela 50 SLAPS sú jedným z tých hudobných zoskupení, ktoré dokážu svojimi piesňami a vystúpeniami oslniť a inšpirovať svojich poslucháčov.

Ich tvorbu nájdete na youtubovom kanáli Ivan Kúbek. Fotografie a videá z koncertov môžete vidieť na instagramovom profile ivan.kubek.


.
Toto je čítané

Polícia pátra po 53-ročnom Jackovi z DSS Moravský Svätý Ján

Senickí policajti hľadajú nezvestného, 53-ročného muža z okresu Senica. Podľa informácií polície…

Lakovanie a Pieskovanie