Ekocentrum Stupava pripravilo na marec pestrý program plný vzdelávacích a zábavných aktivít pre obyvateľov všetkých vekových kategórií. Na účastníkov čakajú tvorivé workshopy, odborné prehliadky a tematické podujatia venované ochrane prírody a tradičným remeslám. Informuje o tom mesto Stupava na webe.

foto BSK

“Budeme tvoriť, venovať sa vzácnym lokalitám, spoznáme život v minidome alebo naplánujeme kvetinovú záhradu. Deti si môžu užiť výpravu s prírodovedcom a pred Veľkou nocou ich čaká aj zdobenie baránkov. Na sviatky sa môžete nechať inšpirovať aj vy a pozrieť si, ako sa zdobia kraslice rôznymi technikami. V marci nás čaká aj Svetový deň vody, takže si ho pripomenieme aj v ekocentre,” informuje mesto.

Záhorácke rádio 2024 01

Mesto ďalej dodáva, že priaznivci prírody by nemali vynechať brigádu na Vrchnej hore, území európskeho významu v tesnom dotyku Stupavy, počas ktorej bude účastníkov sprevádzať botanička a na záver ich čaká kotlíkový guláš.

Pre rodičov, ktorí už začali plánovať letné aktivity pre svoje školopovinné deti, mesto Stupava odporúča zvážiť letné tábory organizované MKIC Stupava v ekocentre. Tieto tábory sú vynikajúcou príležitosťou pre deti stráviť leto aktívne a zároveň sa niečo nové naučiť.


.
Toto je čítané

Krojová hodová zábava v Borskom Svätom Jure

Záujemcovia o tradičnú kultúru sú pozvaní na krojovú hodovú zábavu, ktorá sa…

BM Salon EV