Ženská presilovka osvieži piatkové popoludnie v Trnavskom rádiu ↵. Prinesie zábavu, inšpiráciu a ženský pohľad na svet.

Za mikrofónmi sa ocitnú tri ženy z tímu Trnavského rádia a piatkové popoludnie obohatia aj hostia z rôznych inšpiratívnych oblastí. Ženská presilovka sa však neorientuje len na ženy, ale na všetkých poslucháčov, ktorí sa chcú dozvedieť viac o aktuálnych dianiach, spoločenských témach a silných ženských príbehoch.

“V Ženskej presilovke sa budeme venovať rôznym témam, ktoré sa dotýkajú žien aj mužov. Od výchovy detí a partnerských vzťahov cez kariéru a zdravie až po kultúru a umenie. Veríme, že si v nej každý nájde niečo pre seba. Najmä však budeme pre poslucháčov príjemnou spoločnosťou, ako sa na záver pracovného týždňa patrí,“ hovorí šéfka programu Trnavského rádia Nikol Kaňuková. „Zároveň chceme ukázať, že ženy dokážu skutočne rozprávať o čomkoľvek – či už to bude móda, umenie, veda, politika, či ekonomika alebo len každodenné životné strasti a radosti,“ dodáva.

Muži sa nemusia báť. Ženská presilovka dá šancu aj im nahliadnuť do sveta nežnejšieho pohlavia, a dokonca bude vítané, ak sa sami zapoja do diskusie a podelia sa o svoje vlastné skúsenosti a názory.

Ženskú presilovku si môžete premiérovo naladiť v piatok 1.marca od 14.00 do 18.00 hod.

Trnavské rádio naladíte v Holíči a okolí na 106,0 MHz
Trnavské rádio naladíte v Holíči a okolí na 106,0 MHz

.
Toto je čítané

Medzi Stupavou a Lozornom zrazilo auto tancujúceho chodca

Medzi Stupavou a Lozornom došlo v stredu (24. 4.) večer k zrážke…

BM Salon EV