V polovici futbalovej sezóny sa ŠK Petrova Ves môže považovať za jedno z prekvapení súťaže, umiestnením na 4. mieste v tabuľke. Napriek tomu, že mužstvo pocítilo určité nedostatky, najmä vzhľadom na úzky káder, vyjadruje Jozef Lánik, predstaviteľ klubu, spokojnosť ohľadom dosiahnutých výsledkov a budúcich ambícií.

Lánik sa vyjadril o spokojnosti s doterajším priebehom sezóny: “Prezimovali sme na 4. mieste v tabuľke, zbytočne sme stratili pár bodov z dôvodu úzkeho kádra.” Napriek týmto prekážkam, Petrova Ves si drží pozíciu blízko špice tabuľky a má ambície na ďalšie zlepšenie.

Zaujímavým aspektom ich sezóny je fakt, že ako jediný tím neprehrali so Štefanovom, čo Lánik považuje za dôkaz kvality svojho mužstva: “Mužstvá na špici tabuľky sú všetky vyrovnané. Takisto naše mužstvo má svoju kvalitu.” Podľa Lánika by prvé tri mužstvá z okresu bez problémov uhrali aj vyššiu, krajskú súťaž.

Lánik tiež komentuje úroveň 7. ligy, kde vidí priestor na zlepšenie, najmä v počte účastníkov súťaže. Jeho pohľad na kvalitu ligy je pozitívny, avšak vyzdvihuje potrebu rozšírenia počtu mužstiev pre zvýšenie konkurencie a atraktivity súťaže aspoň na 14 mužstiev.

Pálfyovci Knihy.Zahori

V lete prišli skúsení hráči ako Starych a Mráz od ktorých si v Petrovej Vsi sľubovali hlavne prínos v podobe skúseností a patričnej kvality. Obaja tieto očakávania naplnili a s ich výkonmi sú v Petrovej Vsi spokojní.

Zimná príprava začala pod vedením nového trénera Radomíra Kaisara, s dôrazom na kondičnú a fyzickú kondíciu, čo bolo v predchádzajúcej sezóne slabšou stránkou mužstva.

Jediný zimný pohyb v mužstve je hosťovanie Tomáša Poláka, čo naznačuje, že klub vsádza na stabilitu a kontinuitu.

Ciele do jarnej časti sú ambiciózne a podľa Lánika má mužstvo na posun o 1-2 priečky vyššie a vytvorenie tlaku na čelo tabuľky.

 

Príchody

Vladyslav Baibara, TJ Družstevník Smolinské
Sebastian Papež, FK Moravská Nová Ves
Vtastimil Formánek, TJ Slovan Šaštín – Stráže
Vladimír Mráz, TJ NAFTA GBELY
Richard Buček, TJ Družstevník Smolinské
Silvester Starych, FK Oreské
Michal Mihálik, TJ NAFTA GBELY
Patrik Januška, TJ Tatran Jablonica
Tomáš Polák, TJ Družstevník Smolinské
Lukáš Nemečkay, TJ NAFTA GBELY

Odchody

Tomáš Polák, TJ Družstevník Letničie
Samuel Balga, TJ NAFTA GBELY
Róbert Ondráš, TJ Družstevník Vrádište
Peter Dvorský, TJ Družstevník Siladice
Daniel Cao, TJ Slovan Dubovce

 


.
Toto je čítané

Hádzaná: Záhoráci v Bratislave tesne prehrali

Hráči HC Záhoráci Stupava/Malacky siahali v 2. kole Ligového pohára o 5. až 8.…

Lakovanie a Pieskovanie