Kulturistický oddiel Strojár Malacky dosiahol významné úspechy na nedávnych Majstrovstvách Slovenska v klasickom tlaku na lavičke, konaných v Bratislave. Oddiel zastupovalo desať pretekárov, ktorí si domov priniesli impozantnú zbierku medailí a národných rekordov.

V ženskej kategórii do 52 kg zaznamenala Renáta Kriváková výkon 45 kg, čím si vybojovala bronzovú medailu. Mladé talentované pretekárky, Viktória Mária Dinušová a Agáta Koprnová, sa predstavili v dorasteneckej kategórii do 69 kg. Viktória s výkonom 47,5 kg obsadila piate miesto, zatiaľ čo Agáta skončila štvrtá s výkonom 52,5 kg, čo pre obe predstavovalo osobný rekord.

Skúsená Karin Dinušová sa prebojovala na popredné miesta v kategóriách žien a masters 2 (50+), kde získala striebro a zlato s dvojitým národným rekordom 75 kg. Daniel Kadlíček exceloval v kategórii mužov a mužov masters 1 (40+ rokov) do 66 kg, kde si odniesol bronz a zlato s výkonom 92,5 kg.

Plocha draka Knihy.Zahori

Vladimír Vaniš, v kategórii Masters 3 (60+ rokov) do 83 kg, ohromil výkonom 152,5 kg, čím si zabezpečil zlato a dvojitý národný rekord. V mužskej kategórii do 105 kg sa predstavili Dávid Krajčír a Denis Tangelmayer, pričom Denis s výkonom 195 kg získal zlato a dvojitý národný rekord.

Lukáš Krajčír v kategórii Masters 1 do 120 kg a Oto Múčka v kategórii +120 kg masters 3 (60+ rokov) pridali na medailový účet oddielu bronz, respektíve zlato s národnými rekordmi.

Celkovo Strojár Malacky získal 5 zlatých medailí, 3 bronzové a sedem národných rekordov.


.
Toto je čítané

Hádzaná: Záhoráci v Bratislave tesne prehrali

Hráči HC Záhoráci Stupava/Malacky siahali v 2. kole Ligového pohára o 5. až 8.…

Trnavské rádio Tak akorát 2024