V Malackách v Zámockom parku sa už túto sobotu o 8:00 hod. otvoria brány letného hudobno – športového festivalu StreetFest Malacky 2011.

Podujatie sa koná už štrnásty krát a po minulom roku sa bude opäť „streetfestovať“ v prekrásnej prírode Zámockého Palfiovského parku. Cez deň nebude chýbať tradičná streetballová pohoda. Organizátori pripravili rôzne kategórie od neregistrovaných basketbalistov až po kategóriu mixov, kde si napr. zahrá známa slovenská speváčka Tina sa svojím tímom. Tina samozrejme vo večerných hodinách aj vystúpi na pódiu spolu s Patrikom Rytmusom Vrbovským a sľubujú veľkú show. Informácie o turnaji nájdete na www.streetfest.sk, cez túto stránku sa dá na turnaj aj prihlásiť do štvrtka do polnoci. Okrem Tiny a streetbalu budú samozrejme ťahákmi festivalu známe hudobné skupiny a interpreti. Ska scénu budú zastupovať POLEMIC a česká skupina TLESKAČ. Z východu pricestujú Chiki liki tu-a a z Bratislavy na Pohode veľmi úspešní tradiční „streetfesťáci“ skupina HEX. Vo večerných hodinách sa predstaví čerstvá mamička, niekoľko násobná zlatá slávica, Janka KIRSCHNER. Janka vystúpi len na dvoch festivaloch za celé leto a organizátori StreetFestu sú radi, že jeden z nich bude v Malackách. Celý večer uzavrú dvojnásobní víťazi Beatlfestu v New Yorku skupina The Backwards, ktorá je najlepšou imitujúcou kapelou na svete hrajúcou The Beatles.

Pre návštevníkov festivalu bude pripravené občerstvovacie centrum a novinkou StreetFestu bude chill out zóna vybavená tulivakmi, v ktorých oddychovali aj návštevníci tohtoročnej trenčianskej Pohody. V tejto zóne bude oáza oddychu, pokoja a miešaných nápojov.  Bližšie informácie o celom podujatí nájdete na www.streetfest.sk a na facebooku.

Braňo Orth


.

BM: Festival Záhrad