Záhorská Ves bude dejiskom nultého ročníka bežeckej súťaže Uhranský bjech, ktorá má za úlohu rozbehať “záhorskú dzedzinu”.

Toto jedinečný podujatie, ktoré sa uskutoční v sobotu 27. apríla, je venované stavaniu mája a prinesie účastníkom nielen športový zážitok, ale aj príležitosť stať sa súčasťou obnovenej tradície.

Uhranský bjech a stavanie máje sa bude konať pri kultúrnom dome. Registrácia účastníkov behu je od 15:00 a samotný beh, ktorý je bez poplatku, sa začne postupne podľa kategórií od 16:00.

Pálfyovci Knihy.Zahori
  • Mini beh (300 m) o 16:00: Umožňuje účasť detí všetkých vekových kategórií, aj v sprievode rodičov alebo v kočíkoch, zameraný na zábavu a pohodu.
  • Hobby beh (2 km) o 16:30: Otvorený pre ženy a muži nad 15 rokov a mládež do 15 rokov, táto nenáročná trať je ideálna pre nadšencov športu všetkých úrovní.
  • Hlavný beh (5 km) o 17:00: Rozdelený na mužov a ženy, táto kategória je určená pre pokročilých bežcov, ktorí si chcú otestovať svoje schopnosti na mierne náročnej trati.

Samotné stavanie máje začína o 17:45 a nasledovať po ňom bude vyhlásenie výsledkov.

Propozície: Nájdete na webe zahorskaves.sk

Toto podujatie nie je len o súťažení, ale aj o oslave jari a zdravia. Príďte sa podeliť o radosť z pohybu v krásnom prostredí Záhorskej Vsi a staňte sa súčasťou nultého ročníka Uhranského Bjehu.


.
Toto je čítané

Futbal 4. liga: Gbely doma porazili Jaslovské Bohunice

Domáci sa od začiatku pustili s chuťou do súpera a najmä v úvodnej polhodinke si…

BM Salon EV