Bratislavskí dopravní policajti dnes (26.3.) v noci dokumentovlai nehodu kamióna na diaľnici D2 pri obci Závod. Informuje o tom polícia na sociálnej sieti.

foto Polícia SR

Krátko pred 03.30 h boli policajti na základe oznámenia vyslaní na diaľnicu D2, kde v smere do Českej republiky došlo k prevráteniu nákladného motorového vozidla – kamióna. “Podľa doterajších informácií vozidlo z doposiaľ presne nezistených príčin zišlo v úseku 17,5 km diaľnice v smere do Českej republiky mimo vozovky, kde sa prevrátilo na bočnú stranu. K zraneniu osôb nedošlo. Vodič bol po príchode polície na mieste podrobený dychovej skúške na zistenie prítomnosti alkoholu v dychu s negatívnym výsledkom. Nákladné vozidlo bolo z miesta odtiahnuté krátko pred 08.00 h.,” informuje polícia na sociálnej sieti.

Trnavské rádio Tak akorát 2024

“Na vodičov a ostatných účastníkov cestnej premávky touto cestou apelujeme, aby boli na cestách voči sebe ako aj k ďalším účastníkom cestnej premávky zodpovední, plne sa venovali vedeniu motorových vozidiel a dodržiavali príslušné ustanovenia zákona,” upozorňuje vodičov polícia.


.
Toto je čítané

Mesto Senica oceňovalo osobnosti kultúry

Na základe nominácií verejnosti a kultúrnych a vzdelávacích inštitúcií ocenili v Senici…

BM Salon EV