Ako sa to hovorí, už počuť svadobné zvony? Nemajte strach, dajte paniku a stres bokom. Svadba je tá najkrajšia udalosť v živote, je to oslava plná lásky a radosti. Preto si ju užite podľa vašich predstáv a my vám k tomu s troškou pomoci prispejeme. Tohtoročný Festival záhrad v Bory Mall sme totiž okorenili o svadobné inšpirácie.

Dátum svadby už máte a teraz prichádza ďalšia otázka – “kde budeme mať svadbu?” Existuje niekoľko svadobných štýlov a vybrať si z nich, je niekedy ťažká úloha. No záhradná svadba jednoznačne vyhráva. Je plná romantiky, pri príprave sa viete odviazať a čo je najviac, hostia takéto “doslova párty” milujú. A my sme sa rozhodli, že vám v organizovaní takejto oslavy lásky pomôžeme.

Festival záhrad bude tento rok preto o niečo špeciálnejší. 12. až 14. apríla v nákupnom centre Bory Mall vám predstavíme najnovšie trendy záhradnej svadby. Priamo na námestí v pasáži prídete na svadobnú hostinu, kde vám ukážeme inšpirácie výzdoby, stolovania či obradného oltára. Predvedieme vám svadobné kytice a poradíme so svadobným fotením. K dispozícii bude tiež svadobná agentka, ktorá vám poradí so svadbou od A po Z.

Ako ho ale presvedčiť?

Stále populárnejším trendom je odkladanie svadby, ale prečo? Že by muži spohodlneli a zvykli si na život aj bez papiera? A vy si popritom stále lámete hlavu nad tým, ako ho do toho dotlačiť. Tu práve prichádzame my. Zoberte ho na Festival záhrad, v domnienke, že si nakúpite “iba” kvietky do záhrady a nakopnite ho popritom svadobnými inšpiráciami do činu. 🙂

Close-up of groom’s hand holding bride’s wirst tender

Tradície opäť v ponuke

Festival záhrad je typickou oslavu jari, všetko rozkvitá, dobrá nálada stúpa a zrazu máme kopec energie sa pustiť do prerábania, sadenia, pripravovania sa na večerné grilovačky. Čas záhradkárčenia je nielen zábava, ale aj príjemný oddych. Zaobstarajte si poriadnu výbavu na Festivale záhrad, kde nájdete všetko potrebné do záhrady či na balkón.

Nakúpite si skalničky, letničky, trvalky, ale aj bylinky. Samozrejme, priesady a do záhrady ovocné stromy. Ak chcete začať úplne od začiatku, žiadny problém. V stánkoch nájdete semená všetkých druhov kvetín a zeleniny. Okrem toho môžete obdivovať krásne kaktusy, bonsaje a baoby. Priamo predajcovia vám pomôžu a ukážu, ako na správne pestovanie. Nebojte sa ich opýtať, nech vám tieto skvosty skrášľujú záhradku hneď od začiatku a bez problémov. 

Prečo mať corten v záhrade?

Príďte sa tiež pokochať záhradnými súpravami. Máte už altánok pripravený na jarné sedenie pri kávičke s predstavou prenikajúcich slnečných lúčov? Ak ste ešte nezačali s renováciou, vybavte sa nábytkom od nás. Navyše si dozdobte vašu oázu oddychu krásnymi záhradnými keramikami, fontánami a výrobkami z cortenovej ocele. Corten sa v posledných rokoch stáva mimoriadne populárnym pre svoju odolnosť a zaujímavú hrdzavú patinu. Tá krásne vyniká práve v záhradnej zeleni.

Predstavíme vám takisto najnovšie možnosti kompostovania, trendy kvetináče. Pre milovníkov viazania kvetov do kytíc priamo zo záhradky poradíme, ako si takúto kyticu správne uviazať. Dotvorí atmosféru nielen doma, ale určite poteší aj toho, komu ju darujete. 

Tento rok si na Festivale záhrad tak nájde každý to svoje. Príďte 12. až 14. apríla do Bory Mall. Tešíme sa na vás!


.

BM Salon EV