Policajné hliadky Trnavského kraja boli počas veľkonočných sviatkov v teréne a vo zvýšenej miere dohliadali nielen na verejný poriadok ale aj na dodržiavanie pravidiel cestnej premávky. Informuje o tom polícia na sociálnej sieti.

foto Polícia SR

V rámci intenzívnejších kontrol policajti zistili, od piatku do pondelka, na cestách Trnavského kraja celkovo 23 vodičov a cyklistov pod vplyvom alkoholu alebo drog:

  • 3 vodiči nafúkali do 1 promile
  • 6 vodičov nafúkalo nad 1 promile
  • 3 vodiči boli pod vplyvom drog
  • 11 cyklistov pod vplyvom alkoholu

Policajti boli vyslaní k 3 dopravným nehodám, po ktorých vodiči nafúkali viac ako 1 promile. “Všetkých riešime za prečin ohrozenia pod vplyvom návykovej látky,” informuje polícia.

Plocha draka Knihy.Zahori

Najviac nafúkala 44-ročná žena, ktorá zišla z cesty pri Kopčanoch. “Vodička auta VW Passat nezvládla v nedeľu (31.3.) podvečer, na ceste I. triedy pri obci Kopčany v okrese Skalica, riadenie, zišla vpravo mimo cestu a narazila do stromu. Pri dychovej skúške jej policajti namerali v dychu 2,29 promile,” informuje polícia na sociálnej sieti. 

Policajti budú v kontrolách na cestách pokračovať aj naďalej. “Upozorňujeme vodičov, že jazdou pod vplyvom alkoholu alebo drog ohrozujú všetkých účastníkov premávky,” dodáva polícia.


.
Toto je čítané

Aktualizovaný cestovný poriadok vráti vlaky na trati Kúty – Šaštín Stráže

Železničná spoločnosť Slovensko (ZSSK) oznamuje, že od soboty 4. mája bude plnohodnotne…

BM Salon EV