Už po štvrtýkrát sa v Malom parku pri zdravotnom stredisku v Moravskom Svätom Jáne bude konať festival zdravého životného štýlu Fest Zdravo, ktorý organizuje občianske združenie 90871.sk. Tento rok sa podujatie uskutoční v sobotu 8. júna a ponúkne návštevníkom celodenný program zameraný na zdravie, relax a pozitívne životné návyky.

Na Fest Zdravo sa návštevníci môžu tešiť na rôzne aktivity zamerané na relaxáciu, pohyb, zábavu a výživu. Hneď ráno budú mať možnosť zúčastniť sa hodiny jogy s Deanou a meditácií s Monikou. Nasledovať budú rozhovory a prednášky na témy ako otužovanie, dýchanie, či psychológia športovca, vedené odborníkmi vo svojom odbore.

Trnavské rádio Tak akorát 2024

Zóna s jedlom ponúkne zdravé gastronomické pôžitky z lokálnej reštaurácie PerTutti, z vegánskej reštaurácie Místečko Malacky a Bistro Bradrs z Gbelov prídu so svojim sushi. Chýbať nebude ani káva, ovocie, zdravé koláče a iné lokálne potraviny.

Nákupná zóna poskytne možnosť zakúpiť si produkty súvisiace so zdravým životným štýlom, ako sú zelený jačmeň, oleje, kryštály, minerály, bylinky a mnoho ďalších.

Festival je určený pre všetkých, ktorí majú záujem o zdravý životný štýl, bez ohľadu na vekovú kategóriu. Pre deti je pripravený bohatý program vrátane Pouličného cirkusu Dreamdancers, doobeda si budú môcť zacvičiť s kondičným trénerom Matejom Hricom a chýbať nebude ani maľovanie na tvár, či skákací hrad.

Atmosféru celého dňa bude dopĺňať živá hudba od Petry Zubčákovej, súťažiacej z populárnej hudobnej súťaže Superstar.

Vstup na prednášky a sprievodné akcie je zdarma. 

V prípade záujmu o stánkové miesto kontaktujte občianske združenie na adrese info@90871.sk.

Viac informácií o festivale na webe www.festzdravo.sk alebo na facebooku občianskeho združenia 90871.sk.


.
Toto je čítané

Lávka na Stupavskej ulici v Malackách je vo výraznom sklze

Mesto Malacky podpísalo zmluvu na rekonštrukciu vyše desaťmetrovej pešej lávky ponad potokom…

Trnavské rádio Tak akorát 2024