Na posledný zápas základnej časti 2. ligy Západ nastúpili Holíčania na domácej palubovke proti súperovi zo Serede.

Holíč sa už v úvode stretnutia ujal vedenia a postupne navyšoval svoj náskok. Prvú štvrtinu vyhrali Holíčania o 8 bodov. V druhej štvrtine zapojili Holíčania do zápasu širšiu rotáciu hráčov, ktorí natiahli vedenie na 10 bodov. Súper však pred koncom polčasu ešte dokázal znížiť svoje polčasové manko na 8 bodov.

V druhom polčase Holíčania súperovi ukázali, prečo sú lídrom 2. ligy. Konto súpera zaťažili až siedmimi trojkami a náskok narástol až na priepastný rozdiel 27 bodov. Záver zápasu si Holíč ustrážil a po finálnom klaksóne si Holíčania pripísali jedenástu výhru v sezóne!

Trnavské rádio Tak akorát 2024

Toto víťazstvo znamená pre Holíč obhajobu 1. miesta 2. ligy Západ! Zo 14-tich zápasov vyhral Holíč až 11. Holíčania sa týmto kvalifikovali na Final-4, kde si zmerajú svoje sily v semifinále turnaja proti druhému tímu zo skupiny Východ. Turnaj Final-4 sa uskutoční posledný víkend v Apríli na zatiaľ nešpecifikovanom mieste. O detailoch a výsledku Vás budeme informovať.

MŠK BO Holíč – BK Lokomotíva Sereď 81:58 (35:27 polčas)
Body + zostava Holíč: Jaborník 18, Mlynek 17, Snopko 17, Hanusek 9, Pukančík 9, Kubinec 4, Kovárik 4, Chrenka 3, Mihaliska, Barančík
Tréner: Marenčík Ľ.


.
Toto je čítané

Futbal: Trenčania ukončili skalickú sériu bez prehry

Futbalisti AS Trenčín zvíťazili v sobotnom zápase 7. kola nadstavbovej časti Niké…

Lakovanie a Pieskovanie