Monáda Bistro zo Senice, symbol zdravého stravovania a podpory lokálnych farmárov, predstavuje crowdfundingovú výzvu, ktorej cieľom je transformovať existujúce bistro na centrum zdravého životného štýlu.

Monáda Bistro nie je len ďalšou reštauráciou, v Senici a v okolí to je spoločenský fenomén. Od svojho otvorenia pred 2 rokmi zasvätili zanietení pracovníci bistra svoj život zdravej výžive a kvalitným surovinám. S ich nepretržitou oddanosťou a úsilím sa stali symbolom zdravého stravovania v Senici.

Súčasná crowdfundingová výzva Monáda Bistro je kľúčovým krokom na ceste k ich veľkým snom. Ich plány na rozšírenie bistra a vytvorenie komunitného centra zdravia a wellnessu sú ambiciózne a inšpirujúce. Okrem rekonštrukcie a rozšírenia priestoru plánujú otvoriť obchod s miestnymi produkty a hostiť rôzne workshopy a prednášky.

Monáda Bistro

Výnimočnosť Monáda Bistro spočíva nielen v ich jedinečných receptoch a oddanosti kvalitným surovinám, ale aj v ich záväzku podporovať spoločenstvo a zdravie. S podporou ich crowdfundového projektu prinesiete nielen prospech bistru, ale aj miestnym farmárom, chovateľom a výrobcom.

Členovia tímu Monáda Bistro sú skutočnými hrdinami tohto príbehu. S ich nekonečným odhodlaním a vášňou pre zdravé stravovanie sa stali hnacou silou tohto projektu.

Monáda Bistro

Vaša podpora je kľúčom k úspechu Monáda Bistro. Pomôžte im dosiahnuť ich ciele a spoločne vytvorte miesto, kde sa stretnú ľudia s vášňou pre zdravý životný štýl.

Pre viac informácií o prebiehajúcej crowdfundingovej kampani navštívte Donio.sk. 

Záhorí.sk informoval Peter Bolebruch z Monáda Bistro


.
Toto je čítané

Lávka na Stupavskej ulici v Malackách je vo výraznom sklze

Mesto Malacky podpísalo zmluvu na rekonštrukciu vyše desaťmetrovej pešej lávky ponad potokom…

BM Salon EV