Správa ciest Bratislavského samosprávneho kraja (SC BSK) pokračuje s realizáciou opráv mostov, ktoré začali v novembri 2023, ale počas zimných mesiacov boli práce prerušené. Informuje o tom Bratislavský samosprávny kraj (BSK) na sociálnej sieti.

foto BSK

V obci Závod na ceste III/1109 cez diaľnicu D2 sa realizuje rekonštrukcia mosta. “Táto rekonštrukcia zahŕňa preloženie vodovodného a plynovodného potrubia, komplexnú výmenu zvršku mosta a zosilnenie nosnej konštrukcie mosta,” informuje BSK.

Pálfyovci Knihy.Zahori

Počas celej rekonštrukcie platí úplná uzávera mosta pre motorovú dopravu. Pre peších a cyklistov je zabezpečený prechod a prejazd. Očakávaná doba trvania prác je 8 mesiacov.

Súčasne sa koná oprava mosta na ceste III/1100 cez diaľnicu D2 medzi obcami Závod a Veľké Leváre. “Práce zahŕňajú modernizáciu zvršku mosta, výmenu vyrovnávajúceho betónu, vozovky a mostných záverov, a tiež výmenu zábradlia a vytvorenie samostatne vedených zvodidiel,” pokračuje BSK na sociálnej sieti.

Doprava na tomto moste je zabezpečená pomocou riadenej svetelnej signalizácie v polovičnom profile. Predpokladaná doba trvania prác je 6 mesiacov.


.
Toto je čítané

V Rohožníku nahlásili bodné poranenia u viacerých osôb, jeden muž je mŕtvy

Aktualizované (28.4.) → V bytovom dome v Rohožníku v okrese Malacky nahlásili…

3D filamenty 2023