Do Kútov sa po 11 rokoch vráti Separ. Koncert odohraje v Cuga Clube v piatok 26. apríla. Ak ešte nemáš svoj lístok, máme pre teba súťaž rovno o dve vstupenky.

Zdroj: Instagram @separ__dms

Michael Kmeť, známy pod umeleckým menom Separ je slovenský rapper a ikona hiphopovej scény. Hudbe sa začal naplno venovať zhruba v roku 2001. Separovu sólo kariéru naplno naštartoval až debutový album Buldozér, ktorý vydal v roku 2012 a získal zaň platinové ocenenie. Názov albumu “Buldozér” je odkazom toho, že Separ prevalcuje všetkých.

Pálfyovci Knihy.Zahori

Len nedávno vydal trojsingel s názvom “Dovidenia”. Skladba “Bbejbb” sa aktuálne nachádza v top 3 najpočúvanejších skladieb na Spotify a Apple Music na Slovensku.

Nevenuje sa však len hudbe. V roku 2013 založil značku “Pirat Army”. Tá v roku 2020 prešla rebrandingom a stalo sa z nej dnešné “Hood Hero”. Značka sa dnes venuje prevažne predaju oblečenia a doplnkov. V ponuke majú taktiež aj kávu, parfémy či šperky. Okrem iného sa venuje produkcii rumu, čipsov, proteínových tyčiniek a energetických nápojov.

Rappová hviezda Separ bude koncertovať v Cuga Clube v Kútoch 26. apríla 2024. Akcia sa začína o 22:00. Ostáva posledných sto lístkov v predaji na tootoot.fm.

Súťaž o dva lístky na Separov koncert nájdete na našej facebookovej stránke.


.
Toto je čítané
Prvomájové Malacky

Kompletný program Prvomájových Malaciek

Pozrite si kompletný program Prvomájových Malaciek a mapku areálu. Hlavné pódium 9.45…

BM Salon EV