V rekreačnej oblasti Gazárka v Šaštíne – Strážach sa v najbližšiu sobotu (11.5.) uskutoční piaty ročník cyklistických trailových pretekov s názvom „Šaštínske kolečko“. Podujatie, organizované spoločnosťou Malina Bike a Centrom voľného času Šaštín – Stráže, ponúkne rozmanité trate pre všetky vekové kategórie.

Pre juniorov je pripravená desaťkilometrová trať, zatiaľ čo dospelí sa môžu tešiť na novinku v podobe dvadsiatich kilometrov. Najmladší účastníci, deti do päť rokov, si zmerajú sily na stometrovej trase na parkovisku, určenej pre odrážadlá. Každé dieťa, ktoré dosiahne cieľ, obdrží medailu a občerstvenie. Prví traja v každej kategórii nad päť rokov získajú víťazné poháre a ceny.

Macek Knihy.Zahori

Štartovné pre dospelých účastníkov je stanovené na 10 eur, pričom deti majú účasť zadarmo. Na pretekárov a divákov čaká bohatý program vrátane gulášu, miestneho piva Šašvár, občerstvenia a hudobnej produkcie od DJ-a. Súčasťou bude aj tombola s atraktívnymi cenami.

Registrácia účastníkov začína o 13:00 v amfiteátri rekreačnej oblasti Gazárka a prvá vlna cyklistov odštartuje o 14:00. Podrobné informácie o harmonograme a pravidlách pretekov sú dostupné na webovej stránke Centra voľného času Betárik a na oficiálnej stránke mesta Šaštín – Stráže. Organizátori pripomínajú povinnosť nosiť prilbu počas pretekov.


.
Toto je čítané

Hádzaná: Záhoráci s prvým víťazstvom v Ligovom pohári

Hádzanári HC Záhoráci Stupava/Malacky si vo 4. kole Ligového pohára Niké Handball…

20 rokov