Dopravní policajti zo Senice vyšetrujú včerajšiu (9.5.) tragickú dopravnú nehodu, ktorá sa stala na ceste medzi obcami Osuské a Prietrž, v okrese Senica. Informuje o tom polícia na sociálnej sieti.

“31-ročný motocyklista mal ísť, krátko po 19:00 h, smerom na obec Prietrž, keď mal pri prejazde pravotočivej zákruty dostať šmyk. Vodič osobného auta Suzuki Vitara, ktorý išiel v tom čase oproti, už nedokázal zareagovať a došlo k ich čelnej zrážke. Náraz bol taký silný, že motorku odhodilo vľavo mimo cestu, kde sa mala odraziť od svahu a skončiť na opačnom svahu,” informuje polícia.

Pri nehode utrpel mladý motocyklista vážne zranenia, ktorým na mieste podľahol. Policajti podrobili 53-ročného vodiča auta dychovej skúške, ktorá alkohol v jeho dychu nepotvrdila. “Presné príčiny a okolnosti tejto tragickej nehody sú predmetom ďalšieho policajného vyšetrovania,” pokračuje polícia.

Polícia upozorňuje najmä motorkárov, aby na cestách neriskovali a rýchlosť a spôsob jazdy prispôsobili nielen svojim schopnostiam a vlastnostiam vozidla, ale aj povrchu a stavu ciest. “Nezabúdajte na to, že práve vy ste voči autám tí zraniteľní. Dávajte si na cestách pozor,” upozorňuje polícia.


.