Pavol Majerník povedie A-mužstvo MFK Skalica aj nasledujúcu sezónu. S klubom sa dohodol na predĺžení zmluvy na rok aj s opciou.

Úlohu hlavného kouča prezval pred rokom a pol po trénerovi Jurajovi Jarábkovi, ktorému asistoval. V prvej sezóne doviedol mužstvo na konečné 8. miesto v najvyššej futbalovej súťaži, v tej poslednej obsadil tím pod jeho vedením 9. priečku Niké ligy.

Trnavské rádio Tak akorát 2024

„Vedenie klubu mi vyjadrilo dôveru za prácu, ktorú odvádzame spoločne s celým realizačným tímom a chalanmi v kabíne, takže to vnímam veľmi pozitívne. Je to pre mňa správny impulz do ďalšej práce a zároveň je to aj veľmi zaväzujúce, pretože nás čaká ďalší náročný ročník. Ja sa však na túto výzvu veľmi teším, mám tu rozrobenú prácu a som rád, že som sa s vedením klubu dohodol na predĺžení zmluvy. Dúfam, že to bude zaujímavá a podnetná spolupráca,“ povedal po podpise zmluvy tréner Pavol Majerník.

Tri kolá pred koncom sezóny odišiel z realizačného tímu jeho asistent Roman Hudec, ktorý prijal ponuku zo Zlatých Moraviec. Tie od najbližšieho súťažného ročníka povedie v druhej lige ako hlavný tréner. „Na jednu stranu ma odchod Romana mrzí, pretože sme spolu pôsobili dva roky, pol roka pod trénerom Jarábkom, rok a pol spoločne a myslím si, že naša spolupráca fungovala veľmi dobre. Na druhej strane chápem jeho rozhodnutie, že sa chce futbalovo a trénersky posúvať a preto sa rozhodol prijať novú výzvu. Na jeho ďalšej futbalovej ceste mu želám veľa šťastia,“ pokračoval tréner.

Už teraz je teda jasné, že v realizačnom tíme nastanú do novej sezóny zmeny. Kto sa stane novým asistentom trénera Pavla Majerníka? „S vedením klubu máme jasnú predstavu o tom, aký človek po charakterovej aj futbalovej stránke by to mal byť. U mňa ako hlavného kouča je to veľmi dôležitá voľba, preto k nej pristupujeme maximálne zodpovedne a snažíme sa nájsť vhodnú alternatívu,“ uzavrel Pavol Majerník.  


.

BM Záhada Vedy