Trnavské rádio ďakuje komunite svojich poslucháčov a vodičov, ktorí tvoria najlepší dopravný servis v regióne.

Dopravný servis je neodmysliteľnou súčasťou rozhlasového vysielania na Slovensku už desaťročia. Aj napriek tomu, že nastúpili aplikácie, rádio je v aute rýchla voľba. Trnavské rádio ponúka dopravný servis zameraný výlučne na cesty v Trnavskom kraji s presahom na dôležité cestné ťahy mimo neho. Teraz je čas poďakovať.

V novej kampani s novým sloganom preto ďakuje všetkým poslucháčom, ktorí ho počúvajú v aute a prispievajú k bezpečnosti komunity vodičov.

„Rýchly, lokálny a užitočný. To je dopravný servis v Trnavskom rádiu. Nič z premávky na opačnom konci krajiny, žiadne tunely ani horské priechody mimo nášho regiónu. Informácie sú preto veľmi rýchle a pre poslucháča Trnavského rádia maximálne užitočné,“ hovorí Nikol Kaňuková, programová riaditeľka.

V kuchyni dopravného servisu pomáhajú živé kamery. „Sledujeme viac ako 40 pohľadov cez dopravné kamery na križovatkách krajského mesta, takže poslucháči dostanú najpresnejšiu informáciu z premávky okamžite. Dôležité sú pre nás tiež všetky správy a telefonáty na bezplatné číslo 0800 202 900, ktorých množstvo stále pribúda,“ dodáva Nikol Kaňuková.

Slogan Ďakujeme, že jazdíte s Trnavským je poďakovaním za spoluprácu na najaktuálnejších informáciách v regióne.

Kampaň beží na outdoorových nosičoch, v printe, ale aj v online priestore. Slogan je súčasťou dopravného servisu, ktorý Trnavské rádio vysiela každých 20 minút v čase rannej dopravnej špičky a každých 30 minút v ostatných časoch cez pracovné dni a aj počas víkendov a sviatkov.


.