Počas uplynulého víkendu policajti opäť na Záhorí zaznamenali viacero vodičov jazdiacich pod vplyvom alkoholu. Informuje o tom polícia na sociálnej sieti.

foto Polícia SR

Prvá udalosť, ktorú riešili dopravní policajti Okresného riaditeľstva PZ v Malackách sa stala v piatok večer v smere od Malaciek do obce Studienka. “25-ročný vodič motorového vozidla zn. Škoda, ktorý jazdil pod vplyvom alkoholu, skončil po svojej jazde mimo vozovku. Jeho dychový skúška mala hodnotu 2,31 promile,” uvádza polícia.

Ďalšou dopravnou nehodou sa malackí policajti zaoberali v sobotu v poobedných hodinách. “Hliadka podrobila dychovej skúške 55-ročného vodiča, ktorý poškodil zaparkované vozidlá v obci Plavecké Podhradie a z miesta nehody ušiel. Jeho dychová skúška mala pozitívny výsledok 2,02 promile,” informuje polícia.

Vodičom bolo poverenými policajtmi vznesené obvinenie pre prečin ohrozenia pod vplyvom návykovej látky. 

Polícia opäť pripomína vodičom, že jazdou pod vplyvom alkoholu zbytočne riskujú a ohrozujú nielen seba, ale i ostatných účastníkov cestnej premávky. “Nebezpečnou jazdou môžete spôsobiť aj majetkové škody, ku ktorým by nemuselo vôbec dôjsť. Preto ešte raz – v žiadnom prípade nejazdite pod vplyvom alkoholu,” dodáva polícia.


.