Hľadáme posilu do nášho tímu na pozíciu – Automechanik autorizovaného servisu Škoda, VW, Audi. Získaš prácu v stabilnej spoločnosti s dlhodobou históriou a s možnosťou dlhodobého zamestnania.

IMPA Bratislava, a.s. je hrdá na svoju 18-ročnú pôsobnosť v Bratislave a bohaté skúsenosti so servisom a predajom vozidiel značiek Škoda, Volkswagen a Audi. Naši zamestnanci sú vysoko kvalifikovaní odborníci, ktorí sa pravidelne vzdelávajú a sledujú najnovšie trendy a technológie v automobilovom priemysle. Vďaka tomu vieme poskytovať služby na najvyššej úrovni, čo nám umožňuje udržať si pozíciu lídra na trhu.

Na pozícii automechanika sa budeš venovať diagnostike vozidiel, vykonávaniu pravidelných a servisných prehliadok, montáži autodoplnkov a príslušenstva a výmene súčiastok a jednotlivých komponentov vozidiel. Dôležitá je tiež komunikácia s kolegami a nadriadenými či starostlivosť o čistotu a poriadok na pracovisku.  

U nás budeš mať zaujímavé finančné ohodnotenie, ktoré Ti umožní uspokojiť tvoje finančné potreby. Získaš zamestnanecké zľavy na kúpu auta a na servisné práce či náhradné diely. Budeš mať možnosť profesijného rastu a prehlbovania kvalifikácie formou školení a certifikovaných kurzov.

Používanie najnovších technológií Ti umožní rozvíjať sa v modernom a inovatívnom prostredí. Budeš mať príspevok na stravovanie a firemné oblečenie, čo Ti uľahčí každodenný život.

Po splnení podmienok zákona Ti poskytneme príspevok na rekreáciu, aby si si mohol oddýchnuť a načerpať nové sily. Okrem toho, budeš mať možnosť zúčastniť sa tímových stretnutí, teambuildingov a vianočného večierku, čo Ti umožní zažiť nielen skvelú prácu, ale aj zábavu a oddych. 

Budeš pracovať v priateľskom prostredí s mladým kolektívom, čo Ti umožní nájsť si nových priateľov a vytvoriť si silné pracovné vzťahy.

Veríme, že Ťa naša ponuka zaujala a uvidíme sa na pracovnom pohovore u nás na prevádzke IMPA Bratislava a.s.

Tešíme sa na stretnutie.

Viac info o pracovnom mieste na Profesia.sk ↵.


.