Každý člen víťazného tímu má extraligový pohár k dispozícii na pár dní. Na zimný štadión v Skalici pricestuje v piatok 28. júna vďaka odchovancovi Sebastiánovi Čederlemu a dlhoročnému hráčovi Dávidovi Okoličániovi, ktorí pôsobia v Nitre. Mestský hokejový klub mládeže k tejto príležitosti pripravil športovo-zábavné popoludnie spojené s autogramiádou skalických odchovancov. 

Deti si prídu na svoje, od 14:00 budú pripravené animácie, stanoviská, skákací hrad, maľovanie na tvár a veľká plocha na hranie hokeja. O 16:00 začína autogramiáda bývalých skalických hokejistov a o 17:00 fotenie sa s majstrovským pohárom a majstrami Slovenskej republiky.

Na autogramiádu príde bronzový olympionik z Pekingu Michal Čajkovský, Majster sveta z  Göteborgu – Žigo Pálffy, Majster Slovenskej republiky s tímom HC Košice v sezóne 2022/23 Ladislav Romančík, trojnásobný majster SR s tímom Slovan Bratislava – Martin Hujsa. bývalý slovenský reprezent Juraj Mikuš, dvojnásobný majster SR s tímom HK Nitra –  Tibor Kutálek, dlhoročný hráč HK 36 Skalica – René Školiak, bývalí hráči Skalice ako napríklad René Jarolín a Martin Ivičič a najúspešnejší tréner Skalice Peter Oremus. 


.