Slovensko aktuálne zažíva vysoké teploty a leto je v plnom prúde. Avšak na Záhorí bolo ešte teplejšie, keď sa jednému šťastlivcovi podarilo vyhrať fantastických 7 miliónov eur v číselnej lotérii EUROMILIÓNY. Tento neuveriteľný úspech sa zapísal do histórie ako momentálne siedma najvyššia výhra v číselných lotériách od TIPOSu.

Ilustračné foto TIPOS

“V tejto chvíli ešte nevieme, či ide o výherkyňu alebo výhercu,” informuje TIPOS.

Hráč, ktorý sa rozhodol skúsiť svoje šťastie v lotérii EUROMILIÓNY, ešte netušil, že večer už bude zaspávať ako milionár. Svoju stávku sa rozhodol uzatvoriť v deň žrebovania na jednom z predajných miest spoločnosti TIPOS v regióne Záhorie.

Na tikete vyplnil šesť hracích polí a zvolil si aj účasť v doplnkovej hre EUROMILIÓNY JOKER. Obsluhe terminálu zaplatil 9,50 eura a ostávalo mu už len čakať na večerné žrebovanie. Osud mu prial. Vyžrebované boli čísla: 3, 11, 19, 22, 23, 28 a 29 a powerballové číslo 6. Práve tieto čísla mal v jednom zo svojich šiestich tipov a priniesli mu neuveriteľnú výhru v miliónoch eur.

Vďaka hrám a lotériám, ktoré od roku 1993 prevádzkuje spoločnosť TIPOS, pribudlo doteraz na Slovensku 77 milionárov (pozn.: ide o počet hráčov, ktorí vyhrali v číselných lotériách aspoň 1 milión eur). Výhra 7 069 930,75 eura je v poradí 7. najvyššou výhrou v rebríčku jackpotových výhier. Zatiaľ najvyššou výhrou v hre EUROMILIÓNY je jackpot 8 997 697,75 eura, ktorý padol 25. januára 2020 a je doteraz na tretej priečke v historickom rebríčku najvyšších výhier v lotériách od TIPOSu.


.