Spoločnosť EHS, s.r.o., so sídlom v Skalici je už viac ako dve desaťročia synonymom kvality a spoľahlivosti v oblasti internetových a televíznych služieb. Od svojho vzniku v roku 2003 sa EHS neustále vyvíja a prispôsobuje potrebám svojich klientov.

EHS sa venuje poskytovaniu vysokorýchlostného internetového pripojenia a širokej ponuky televíznych programov pre domácnosti a firmy v okrese Skalica a Senica.

S viac ako 10 000 spokojnými klientmi je spoločnosť lokálnym lídrom na trhu, pričom počet zákazníkov pravidelne narastá. EHS sa vyznačuje svojím záväzkom poskytovať len tie najlepšie služby, čo dokazujú aj pozitívne recenzie od zákazníkov, ktorí si pochvaľujú stabilitu pripojenia a širokú ponuku programov.

Kvalitné služby na dosah ruky

Prečo si zvoliť EHS? V prvom rade preto, že internet vedia poskytnúť naozaj každému. Spoločnosť ponúka dva typy internetového pripojenia:

a) OPTIC NET

Jedná sa o internetové pripojenie prostredníctvom optickej siete, ktorú spoločnosť neustále rozširuje. Toto riešenie je teda určené zákazníkom panelových, ale aj rodinných domov v oblastiach, ktoré sú optickou sieťou pokryté. Aktuálne si noví zákazníci môžu vybrať z troch možností pripojenia odstupňovaných podľa rýchlosti, ktorá sa pohybuje od 100 Mb/s až do 1000 Mb/s.

b) AIR NET

Tento typ pripojenia je určený najmä pre zákazníkov v oblastiach, ktoré nie sú pokryté optickou sieťou spoločnosti EHS. Jedná sa o spôsob pripojenia sa na internet pomocou anténnej jednotky (príjem signálu vzduchom), ktorá sa zväčša umiestňuje na strechu rodinného domu. Rovnako ako pri optickom pripojení si môžu zákazníci vybrať z troch možností, pričom rýchlosti pripojenia sú v rozmedzí od 50 Mb/s do 350 Mb/s.

Okrem internetu spoločnosť poskytuje aj televízne služby s viac ako 90 programami, vrátane prémiových kanálov, TV archívu a možnosti nahrávania. 

Zamestnanci ako kľúč k úspechu

Jedným z hlavných pilierov spoločnosti EHS je jej tím 25 zamestnancov, ktorí každý deň pracujú na tom, aby klienti dostávali len tie najlepšie služby. Profesionálny a priateľský prístup zamestnancov zaručuje, že zákazníci sa na EHS môžu vždy spoľahnúť. Spoločnosť investuje do školení a neustáleho vzdelávania svojich zamestnancov, aby boli pripravení riešiť aj tie najnáročnejšie technické problémy. EHS chápe, že spokojnosť zamestnancov sa priamo premieta do kvality poskytovaných služieb, a preto vytvára priaznivé pracovné prostredie, ktoré podporuje kreativitu a inovácie.

Neustále inovácie a aktualizácie

EHS sa neustále prispôsobuje meniacim sa potrebám trhu. Spoločnosť tiež pravidelne aktualizuje svoju technológiu a infraštruktúru, aby zaistila, že jej zákazníci budú mať prístup k najmodernejším a najspoľahlivejším službám na trhu.

Spokojnosť zákazníkov na prvom mieste

Zamestnanci spoločnosti EHS si uvedomujú, že každý zákazník je jedinečný, a preto sa snažia poskytovať individuálny prístup a riešenia šité na mieru. Zákaznícka podpora je k dispozícii na riešenie akýchkoľvek technických problémov, otázok týkajúcich sa služieb alebo iných požiadaviek, aby bol každý zákazník maximálne spokojný.

Spoločnosť s veľkým srdcom

EHS nie je len poskytovateľom služieb, ale aj aktívnym členom komunity. Spoločnosť pravidelne podporuje rôzne charitatívne a spoločenské akcie. Okrem toho, EHS aktívne prispieva k rozvoju miestnej komunity prostredníctvom sponzoringu kultúrnych a športových podujatí, a taktiež podporuje miestne školy a neziskové organizácie.

Kontakt

Ak ešte nemáte internet alebo televíziu od EHS, neváhajte a kontaktujte ich na adrese Pplk. Pľjušťa 8, 909 01 Skalica 1, telefónnom čísle +421 34 664 8888 alebo e-mailom na ehs@ehs.sk.


.