Obec Waidendorf, ktorá je od hraničného prechodu Moravský Svätý Ján vzdialená 25km, bude opäť dejiskom tradičného vinárskeho festivalu na dvore, ktorý sa uskutoční od 23. do 25. augusta. Organizátorom tejto obľúbenej udalosti je rodinná firma EHM-WEINE, ktorá spravuje vinice rozprestierajúce sa na 6 hektároch popri rieke Morava.

Festival na dvore u EHM-WEINE je jedinečnou príležitosťou pre všetkých milovníkov vína a dobrej zábavy. Návštevníci budú mať možnosť nazrieť do priestorov vinárne, ktoré budú počas podujatia upravené a otvorené pre verejnosť. Hlavným lákadlom bude ochutnávka 13 druhov vín od domáceho vinára, doplnená bohatým občerstvením. Na tanieri sa ocitnú vinárske špeciality, obložené mäsové misy, pomazánkové chleby, domáce koláče a zákusky, všetko podávané formou obsluhy.

Sobotný (24.8.) večer bude ešte výnimočnejší vďaka hudobnému vystúpeniu skupiny „Schüttblech“, ktoré začne o 18:00. Tento hudobný zážitok určite spríjemní atmosféru a prinesie návštevníkom nezabudnuteľné momenty.

Pre tých, ktorí preferujú bezproblémovú dopravu, organizátori zabezpečili na nedeľu (25.8.) autobusovú dopravu z obce Kúty, ktorá pôjde cez Sekule a Moravský Svätý Ján. Je však potrebné vopred nahlásiť počet záujemcov na uvedenom telefónnom kontakte +43 677 633 615 67 (hovoríme po slovensky). Cena za spiatočnú dopravu je 5 eur.

EHM-WEINE nielen počas festivalu ponúka možnosť rezervácie ochutnávok a posedení vo svojej vinárni, ktorá je ideálna pre rôzne oslavy a firemné akcie s kapacitou do 40 ľudí. Vinárstvo tiež poskytuje možnosť doručenia vín na rôzne príležitosti v darčekových baleniach.

Vstup na festival je zdarma, pričom každý si hradí konzumáciu sám. Upozorňujeme návštevníkov, aby na podujatie nenosili vlastné jedlo a nezabudli si so sebou zobrať občiansky preukaz alebo cestovný doklad.

Festival na dvore u EHM-WEINE je skvelou príležitosťou na strávenie príjemných chvíľ v spoločnosti priateľov a rodiny, pri dobrom víne a chutnom jedle. Nezmeškajte túto jedinečnú udalosť a príďte si užiť atmosféru vinárskeho festivalu v malebnom prostredí Waidendorfu.

Pre viac informácií o podujatí a rezerváciách kontaktujte EHM-WEINE na telefónnom čísle +43 677 633 615 67. Hovoríme po slovensky.


.