Rozhýb svoje eko-telo a eko-myseľ je podujatie, na ktorom sa zabavia dospelí aj deti. Odšartuje v stredu 14. augusta o 15:30 v parku za DAVom. Ako už názov napovedá, podujatie sa zameriava na ekológiu, rozvoj pohybu a rozvoj mysle.

illustračné foto zdroj freepik.com

Rozhýb svoje eko-telo a eko-myseľ je názov letného podujatia pre rodiny s deťmi, ktoré pripravilo OZ Element Senica v spolupráci s Mestom Senica, Mestské kultúrne stredisko, Technické služby Senica spolu s organizáciami ako Záhorské osvetové stredisko, Senica 2.0, Kresťanské centrum AC, Domka, OZ Pro Felis, a Záhorská galéria Jána Mudrocha v Senici.

Tešiť sa môžete na interaktívne hry, originálne súťaže a športové aktivity spolu s Domkou,  Senica 2.0 a Kresťanským centrom AC.

Deti si prídu na svoje vďaka umelcom ako Ivan A. Fodor so svojou divadelnou rozprávkovou dielňou, Divadlo na hojdačke – Kedy stromy spievajú, Show DeTom – Eko divadielko : Malý princ (na konci predstavenia bude recyklačný workshop a deti dostanú diplom) a napokon sa predstaví Monika Paračková so svojim tanečným tréningom TS Sonny.

Záhorské osvetové stredisko Senica pripravilo mozgovú telocvičňu, svoju fantáziu môžu deti v rámci tvorivých aktivít rozvíjať so Záhorskou galériou Jána Mudrocha v Senici a občianske združenia OZ Pro Felis a Útulok Senica predstavia svoju činnosť, vzdelávacie aktivity a osvetu deťom. Za každú aktivitu, ktorú účastník splní dostane darček a zaujímavé odmeny.


Podujatie podporilo Mesto Senica z Fondu Pro Senica , Tesco v rámci projektu – Vy rozhodujete, my pomáhame, Technické služby Senica a Coop Jednota Senica.

Viac informácií na facebooku.


.