Začala písať zo dňa na deň. Nikdy nesnívala o kariére spisovateľky. Jednoducho sa to stalo. Kristína Mišovičová, rod. Bertová je mladá autorka zo Sekúl.

Na svojom konte má už tri romány, jednu detskú omaľovanku a štvrtý román je vo fáze príprav. A to všetko v priebehu troch rokov! Popri tom stíha svoje dve malé deti a manžela. Prvý román s názvom „Nezabudni milovať“ vyšiel v apríli 2008. Úspech prvej knihy ju doslova nakopol a rovno sa pustila do ďalšieho príbehu. A aj napriek materským povinnostiam a časovej náročnosti, ešte v tom istom

Kultúra roku v októbri, vydala ďalší román „Keď raz pochopíš“. Tretí román „Len láska pozná odpoveď“ sa objavil na pultoch kníhkupectiev v lete minulého roku. Tieto tri romány boli napísané nezávisle od seba a nemali žiadne vzájomné dejové prepojenie.

Avšak pripravovaná štvrtá kniha sa odlišuje, pretože bude voľným pokračovaním tretej knihy „Len láska pozná odpoveď“. Podľa informácií od samotnej autorky sa čitatelia, ktorí tretí román nečítali, nemusia obávať, že by sa v deji novej knihy „stratili“, pretože pokračovanie bude voľné. Kristína v súčasnosti knihu dokončuje a predpokladá, že na jeseň by mohla uzrieť svetlo sveta. Verím, že úspech neminie ani tento román a odmenou budú nadšené čitateľky, tak ako aj pri predchádzajúcich príbehoch.

Ďalej: Video: Kristína Mišovičová predstavila svoj nový pripravovaný román

Všetky knihy sú dostupné v každom dobrom kníhkupectve, ako aj na webových stránkach internetových kníhkupectiev ako napr. martinus.sk či gorila.sk.


.
Toto je čítané

Skalica získala dotáciu takmer 700-tisíc eur na nové cyklotrasy

Mesto Skalica získalo dotáciu 688 116 eur z programu Interreg SK-CZ 2021-2027…

BM: Ustekana sobota