Prinášame futbalové výsledky a komentáre z víkendových zápasov.

Prípravka T J Slavoj Moravský Sv. Jàn na turnaji v Senici skončila 3 zo 6 mužstiev.

Prípravné:
Mladší žiaci: TJ Slavoj Moravský Svätý Ján – Žolík Malacky 4:3
Starší žiaci: TJ Slavoj Moravský Svätý Ján – Žolík Malacky 1:1

Dorast: Dolná Krupá – TJ Slavoj Moravský Svätý Ján 2:1
Chlapci podali bojovný výkon, ale na lepší výsledok to nestačilo. Gól strelil Tomáš Bolf.

Muži: Šaštín – TJ Slavoj Moravský Svätý Ján 5:1
Krutá prehra ktorá neodzrkadlila dianie na ihrisku, ale futbal sa hrá na góly a nie na krásu. Domáci začali tvrdo až surovo. Každý zákrok na Mareka Emricha bol faul. Po červenej karte volali likvidačné fauly na Miloša Vávru a Jožka Stupavského. Vedenie sme im ponúkli sami, keď nepresnú prihrávku Roba Macha , nemali domáci problém dopraviť do siete. Potom sme síce prevzali hru, ale bez efektu. V 70. minúte keď náš tlak vrcholil ,sme z protiútoku dostali druhý gól.
Tréner potom zmenil zostavu, ale bolo to skôr na škodu, lebo z ľavej strany sme inkasovali ešte trikrát. náš gól strelil Denis Bolf. Domáci nás predčili v nasadení a bojovnosti.
Zostava našich : Hajdin, Vávra, Mach, Vrábel, Ježek, Kudlička, Emrich, Bolf, Chvál, Šúrek, Stupavský.
Striedali Mračna, Lorenc, Filip Salay

Program
Prípravka v sobotu o 13.30 hrá na Búroch
Žiaci v sobotu 20.8. o 15.00 hostia Nové Mesto nad Váhom
Dorast o 14.30 v nedeľu hrá s Leopoldovom a muži o 17.00 s Petrovou Vsou

Komentár pripravil Peter Mračna predseda TJ Slavoj.

Dorast: FC Sekule – Petrova Ves 1:6

Muži: FC Sekule – Rybky 2:1



Zápas sme začali veľmi zle, už v 4. minúte sme prehrávali po krásnej strele hostí. Herne sa nám veľmi nedarilo, našťastie sme ale ešte do konca polčasu zásluhou Milana Lukáčka vyrovnali.
Po zmene strán sme už boli lepším mužstvom, aj keď prevažne len v snahe a bojovnosti, keďže herne to nebolo vôbec dobré. Snahu sme pretavili vo víťazný gól, o ktorý sa postaral peknou strelou Miro Vávra. Po prvom zbabranom zápase sme víťazstvo veľmi potrebovali a sme veľmi radi, že sa nám to podarilo. Verím, že v ďalších zápasoch to bude už aj herne lepšie.
Komentár pripravil Andrej Trajlínek kapitán FC Sekule.

Muži: Kúty – Krtovce 0:3

Muži: Závod – Báhoň 3:0 (1:0)
góly: Uhrinec, Procháska (11 m), Dojčák

Do novej sezóny sme vstúpili bez niektorých hráčov. Procháska Jozef odišiel do Rakuska, definitívne skončili Košický st. a Košický ml.. Chvátal Martin odišiel na hosťovanie do Sekúl.
Na druhej strane sme privítali dorastenca Dojčáka Patrika a Miženka Mareka, ktorý prišiel z Malaciek. Majzún Radovan sa vrátil z hosťovania z Veľkých Levár.

Zostava Závod: Vašek – Majzún, Uhrinec, Kováč, Brenkus – Drahoš, Procháska, Blecha R. (40. Miženko), Blecha M. (79. Dojčák), Andrla – Šíp (88. Babirát)
Prvé kolo sme privítali nováčika ŠK Báhoň, ktorý má vysoké ambície. Na hre to bolo aj vidieť. Skoro celý zápas bol futbalovejší a hralo sa zväčša na našej polovicy. My sme umnou, výborne organizovanou defenzívou púšťali súpera len po šesťnástku. Prvú strelu vyslali v 7. minúte hostia, ale Vašek bezpečne kryl. My sme sa osmelili a v 17. minúte na 2-krát doklepol do brány Uhrinec. Potom mal dve výborne šance Šíp – zostali nevyužité. Báhoň sa snažil vyrovnať a nás pritlačil. Hrozil len strelami s diaľky.
Druhý polčas sa niesol v dobrom tempe. Báhoň začal otvárať hru a nám vznikali príležitosti na protiútoky. Jeden z protiútoku nevyužil Drahoš resp. Šíp. Hostia nastrelili z 30 m ľavú tyč Vašekovej brány. Z vnútra šesťnásky napálili priamo do nášho brankára. Chleba sa lával, keď v 63. minúte utiekol Šíp a obišiel aj brankára stačilo zasunúť do brázdnej brány. Brankár ho však stiahol burtálne na zem. Samozrejme nasledovali penalta a červená karta pre hosťujúceho brankára. Procháska s prehľadom premenil. V 90 minúte zariadili ešte gól striedajúci hráči. keď Babirát vybojoval v strede loptu a tzv. “českou uličkou” naservíroval loptu Dojčákovi a ten zasunul vedľa brankára – gratulujeme Dojčákovi k prvému dosiahnutému gólu v A – mužstve.
Zápas skončil 3:0 po disciplinovanom defenzívnom výkone.

Komentár pripravil Jaroslav Prachár.


.
Toto je čítané

Senickej detskej pohotovosti hrozí od júla zatvorenie

Detské pohotovostné ambulancie v Senici a Myjave patria medzi desať bodov ambulantnej…

3D filamenty 2023